Husdyr, Udeliv

VI KAN GODT SE DIG, NUGGA…

25/03/2008

Nugga…
Torben og jeg nåede lige en tur i hundeskoven inden mørket faldt på, sneen hvirvlede og det hele var tyst og pudret, vi nød hinandens selskab og det skønne landskab.

Og heldigvis for Nugga, der lige præcis i disse dage er topklar til at slå halen til side for en hanhund, var der ikke andre i skoven og hun kunne få lov at løbe frit.

Hun sprang nærmest bukkespring af lykke, frihed åh frihed, at blive holdt i kort snor er ikke livskvalitet for en fræser som hende, og hun løb rundt som en skoldet skid i en flaske…

Ind imellem smed hun sig på maven i sneen og lod som om, at hun var helt væk pist forsvundet, hun er vist ved at være træt af, at vi ikke lader hende ude af syne i bare et enkelt lille sekund, hun vil ud på vulkaner.

Men sådan leger vi ikke her i firmaet, vi vil ikke ha’ hvalpe på gule plader!

Så hurra for en hundeskov uden hunde, og hurra for det hvide vejr, der viste sig fra sin smukkeste side på denne lyse marts aften.

Og også et lille hurra for en mobil, der kan knipse et billede i en snæver vending, for vi havde været så forhippede på at komme i skoven, at det rigtige kamera lå hjemme…

Hundeskoven med pudderdrys…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Malene (Østerbro) 25/03/2008 at 21:08

  Kære Anne….Jeg vil blot sige, at jeg synes, du er kommet ualmindelig godt fra start, på en ny uge der truede ;-).
  Jeg bliver helt opløftet af at læse om Nugga, stedmødre, te og strik og måden du kommer livet i mødet. Knuuuus Malene

 • Reply Ann 25/03/2008 at 21:15

  Ja, hold godt fast paa Nugga! Vores foerste Golden Retriever,Mickey,havde en kaereste paa den anden side af vejen,hun var et gadekryds,men en meget soed hund. Da Mickey var ca 4 aar og paa sin saedvanlige aftentur med min mand og hvade faaet lov at vaere uden snor paa skolearealet taet ved hvor vi bor, fik han faerden af kaeresten, som var loes udenfor sin have, og foer Ole kunne goere noget som helst var Mickey i fuld galop paa vej til et godt moede med veninden. 5 sekunder! og 7 hvalpe saa dagens lys nogle maaneder senere.Skoenne hvalpe,2 helt lyse som Mickey og resten sorte som moren,alle fik dejlige hjem,men jeg maa indroemme at jeg var glad for at det var mig der have hanhunden!!Jeg har altid vaeret ked af af at jeg ikke fik set Ole i fuld firspring for at fange Mickey inden der skete noget.
  Bare en lille hunde historie.
  Ann i Vancouver

 • Reply Helle K. 25/03/2008 at 21:27

  Sikke en dame – jeg kan se hende for mig, når hun sniger sig ud i horisonten… og bliver kaldt tilbage. 🙂

 • Reply Olines 25/03/2008 at 21:40

  Hvor er Nuga heldig, at have sne at “gemme” sig i. Her hos os er jorden bar, øv. Men vi har haft det flotteste solskinsvejr idag.

 • Reply Bodil L 25/03/2008 at 23:35

  Sikke dejlige sne – og hundebilleder. Nugga er skøn. Vi havde en Golden i 13 år, Walther hed han. Dejlig hund. Han var på kærestesjov en hel nat i regnvejr. Han havde ligget udenfor huset, hos en dejlig retriverpige, og hver gang dens ejer forsøgte at lokke ham hen til sig smuttede Walther, når der var et par meters afstand.Så det glippede med at læse på hundeskiltet, hvor han hørte til. Han kom træt og meget våd hjem næste morgen ved 7 tiden. Sov det meste af dagen derpå ;-)))))

 • Reply miri 26/03/2008 at 07:56

  Det er utroligt at telefonen kan tage så fine billeder 🙂
  Men skal I ikke snart ha nogle nuttede små hvalpe 🙂

 • Reply Anne 26/03/2008 at 09:39

  Du gider slet ikke høre om, hvor latterligt mange ting, jeg har fået presset ind i denne uge, Malene, jeg lærer det sgi aldrigt!
  Men jeg vil forsøge at skabe en lille stille stund hver eneste dag, så jeg når at få sjælen med…

  Du kan lige regne med at vi holder øje, Ann, vi skal altså ikke ha’ hvalpe nu.
  I aftes sad der en sort labrador på terrassen og stirrede ind gennem vinduerne, Nugga peb og den peb og kattene hvæsede og spruttede.
  Torben forsøgte at få fat i den fremmede hund, så vi kunne se et telefonnummer på dens halsbånd og få ringet efter nogen, der kunne hente den, men den gøede og var lidt truende, så vi blev inde og da Nugga luskede ovenpå for at sove, så forsvandt hanhunden i mørket…

  Hun er virkelig døv for tiden, Helle 😉

  Vi har den skønneste sne, Olines, og vores store varme hund elsker at kaste sig rundt i det, det er bare ikke så nemt, når man bliver holdt i kort snor 🙂

  De hanhunden altså, de er ikke nemme, Bodil!
  Faktisk har man som ejer af en hanhund ingen forpligtelser, hvis ens hund bedækker en hun i løbetid; det er hunhundens ejere, der skal sørge for at holde øje med deres hund, også selv om den er i egen have.
  Man mener åbenbart ikke, at hannerne kan gøre for, at deres drifter er så stærke…

  Ja, det er fantastisk, Miri, fagre nye verden, siger jeg bare!
  Og jo, en dag skal vi da ha’ hvalpe, men vi mangler lidt bryggers-plads og så de nødvendige undersøgelser af Nuggas hofter og øjne.
  Men en dag, så skal det vrimle med hvide bamser her…

 • Reply Dorte Nielsen 26/03/2008 at 10:10

  Ha´r lige et par timer, hvor jeg normalt er i børnehaveklassen. Men det behøver jeg ikke i dag, da de laver projekt om eventyr. Dejligt. Tíden bruges til lidt fornuftigt arbejdr, et lille kig her og måske en pínd eller to på strikketøjet.
  God dag hjemme.
  Dorte

 • Reply Dorte Nielsen 26/03/2008 at 10:11

  Det var egentlig slet ikke her at kommentaren skulle være… Kan du selv gætte hvor den høre til?
  Dorte

 • Reply Anne 26/03/2008 at 12:13

  Hyggeligt med sådan et par uventede fritimer, Dorte, dem kan man altid finde noget at fylde i…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.