For hjerte og sjæl

STILLELEG…

25/03/2008

Stilhed og alenetid…
Arbejdsdagen er forbi, og inden jeg kaster mig ud i hundeluftning, aftensmadstilberedning, madpakkesmøring og andet husmoderligt, må jeg lige sidde 10 minutter, sådan helt for mig selv og uden støj i ørerne.

Jeg sipper te, strikker en pind og bladrer i et par havebøger for at finde de træer, der snart skal indkøbes til en smuk espalieret grøn og levende mur bag vores ene staudebed.

Ingen forstyrrer mine tankestrømme og indre havebilleder, der er Friends i kuk-kassen og er pigerne tabt for omverdenen, jeg sender en lille tak afsted til programdirektøren, der har været med til at sørge for en helle til mig her sidste på eftermiddagen…

Anemone-bed…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Helle K. 25/03/2008 at 18:13

  Dit billede udstråler ro – stilhed – og Friends på tv… det ser rigtig dejligt ud. 🙂

 • Reply Liselotte 25/03/2008 at 19:17

  Ah… stilleleg… 🙂

 • Reply Anne 25/03/2008 at 20:29

  Det var en god halv time, Helle, den gav ro inden i…

  Ja Liselotte, ahhhhh 🙂

 • Reply Britta S 27/03/2008 at 14:15

  Her i huset er det Palle Gris der sørger for en halv times fred til moderen 😉
  Har heldigvis en dvdoptager, for han er programsat til kl 8.00 og på det tidspunkt er der ingen hjemme…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.