Om mig

55 år, mor til 3 skønne piger, Sophie 35, Laura 25 og Amanda 24 og mormor til 3 skønne rollinger, min superhelt Anton på 8, min lykkepille Topper på 4 og min lille sol Vilma på 2 år.

Jeg bor sammen med Amanda, vores store hundi Huxi og to Maine Coons Saxo og Sigga i et lille skævt hus på landet. Et gammelt stuehus på en stor ejendom, hvor vi her så heldige at bo til leje hos en dejlig familie. Vi har ikke meget plads inde, men masser af plads ude, og de små rum i det gamle hus passer os faktisk rigtigt godt.

Jeg kan lide at holde mine hænder beskæftiget med strik, papir, maling, ler, haven og andet tilgængeligt.

Jeg er en bogorm og en kaffesøster og livet er rigtigt godt, når der er fuld blus på komfuret!

7 Kommentarer

 • Reply Vivi Frølich 14/12/2014 at 15:11

  Kære du,

  Tak for en inspirerende blog. Jeg har fået din side anbefalet af min bror, da han har lavet opskriften med ingefær booster. Jeg ELSKER selv ingefær og vil høre om det vil være OK at jeg bringer opskriften på min blog, hvis jeg linker til din side og skriver det er herfra jeg har opskriften? På forhånd mange tak – og RIGTIG GLÆDELIG JUL!

  Kærlig hilsen
  Vivi
  http://www.foodloonies.dk

 • Reply Torben Nielsen 15/12/2014 at 19:31

  Glæder mig til at se dig på Vrads Station. Jeg har leveret honning af Brune bier til butikken derude. Det håber jeg kan fortsætte 🙂 Velkommen!

 • Reply Susanne Møller Jensen 11/08/2015 at 18:47

  Hej Anne.
  Jeg har set cardiganen Folklore på Ravelry, og faldt bare for den med et brag. Den må jeg bare strikke. Men jeg kan ikke finde opskriften nogen steder. Vil du hjælpe mig?
  Mvh Susanne.

 • Reply Bodil Vind 07/10/2015 at 09:32

  Fantastisk blog og fantastisk sted samt fantastisk arbejde ?

 • Reply Lise Tulinius 03/12/2016 at 19:02

  Hej Anne.
  Jeg havnede på dine dejlige sider, da jeg ledte efter Isagers “Grantræet” i voksenstørrelse. Jeg har fundet børnestørrelsen i hendes bog på biblioteket, så nu mangler jeg “bare” at forstørre den.
  Det har du jo gjort og også skrevet om det på din side, men jeg ville egentlig gerne have det lidt mere detaljeret. Er det muligt?
  Jeg bor selv i Silkeborg, og nu har du min mail, så måske kan du maile detaljerne til mig.
  Hilsen Lise Tulinius

 • Reply Lis Clausen 13/10/2019 at 10:22

  Hvor er jeg glad for, at du er vendt tilbage på hverken fugle eller fisk. Jeg har savnet dine billeder, ord og eftertænksomhed. Søndags morgenkaffen blev lige pludselig meget, meget bedre.

 • Reply Rikke Q. Poulsen 03/11/2019 at 17:52

  Fedt du er tilbage! Du tager de dejligste billeder og skriver så fint! Ren nydelse at læse med.
  Pas på dig 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.