Lidt af hvert, Pigerne, Udeliv

SOMMERSPORT OG SJOV…

26/06/2008

Speedminton…

Lys i mørket…

Laura har længe snakket om et super-underholdende spil, de havde prøvet til badminton, det var både sjovt, udfordrende, tempofyldt og anderledes, lidt ligesom pigebarnet selv, og hun ville bare så gerne eje et sæt Speedminton.

Pengene havde hun selv, skulle bare ha’ lidt hjælp til at bestille, og det fik hun så forleden dag, og vupti, næste dag speedede vi alle rundt på græsset, store og små, dem med talent og dem der var lidt rustne, og jeg må gi’ hende ret, det er et virkeligt sjovt spil, og pludselig er der for alvor mulighed for at spille et slaw sommer-ketcher på vores altid forblæste græsplæne, og vi kan endda spille i mørke med den lysende bold…

Andet motorisk udfordrende er også landet på adressen i løbet af denne uge, Torben havde pludselig mulighed for at få et par Waveboards , og der waves på livet løs rundt på stier og stille veje i nabolaget.

Jeg er dybt imponeret over, hvor hurtigt pigerne har fået styr på de små hoftevrid, det kræver at sætte tempo og retning på bræddet, ja bevares, Torben er såmænd også snild nok, jeg nøjes med at kigge og gyse.

Der er påbud om skaterhjelm på hovedet og beskyttere på de tynde håndled, jeg er kold overfor suk og irriterede fnys fra dem, der synes, at det er anti-cool-faktor at være iklædt snublekyse.

“Det er jo kun for pattebørn, mand, vi falder jo ikke, vel!!” vrisses der, og et enkelt barn truer med at boycutte aktiviteterne, men det gør ikke indtryk på mor her, det er på med udstyret eller ned a’ brædtet.

Men bortset fra det, så jubler jeg virkelig over, at jeg har et par piger, der elsker at bevæge sig og som er gode til at kaste sig ud i nye fysiske udfordringer.

Altså når de ikke lige er ved at se en eller anden amerikansk serie…

Wave…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Bente 26/06/2008 at 21:18

  Speedminton lyder som en rigtig god ide, mon jeg kan nå at bestille et sæt til en 12 års fødselsdag på søndag, posten er ikke altid til at stole på.
  God sommer og god leg til jer alle store og små.

 • Reply Bettina 26/06/2008 at 22:56

  Motorikken hos afkommet her i huset er desværre endnu ikke udviklet til ketcher-brug, men waveboards, ja, de er altså for sjove! Min Anna på 6 træner endnu kun at holde balancen (SFO’en har købt et par stykker), men det imponerer mig, når de små børn kommer lydløst, næsten svævende som hover-boards, hen over gulvet.

 • Reply Britta S 26/06/2008 at 23:42

  Næh hvor smart – hvorfor kunne vi ikke få fjerbolde med lys i da vi var børn? Jeg har godt nok spillet mange badmintonkampe på den hjemlige græsplæne. Vi have net oppe og det hele. Fredag aften med alle vennerne på besøg og Hej P3 i radioen – åh det var tider 🙂

 • Reply Linda 27/06/2008 at 16:58

  Hvor dejligt med al den udendørs aktivitet. Og hold fast på den snublekyse, for Magnus faldt med sin på og lå hen i skygge resten af ugen med dundrende hovedpine. Så kunne han så ligge dér og glæde sig over at han trods alt HAVDE haft den på… må ud og investere i de fjerbolde, så vi kan få hattifnatterne væk fra fjernsynet!
  kh Linda

 • Reply Anne 27/06/2008 at 18:47

  Jeg ved jo ikke, om du turde satse, Bente, men det ville ellers være en perfekt gave…

  Anna kan da godt svinge en ketcher, kan hun ikke? Og lillebror også, måske bare ikke lige i spillestil, nok mere sådan hugge-hovedet-af-mors-blomster-agtigt 🙂
  Jeg er vild med at kigge på pigerne, når de kører på deres boards, Bettina, det ser så legende let ud, men jeg kan godt se, at de har tungen lige i munden…

  Åh ja, Britta, Hej P3 og så sommerbold, herlig kombination 🙂

  Det er forbudt uden, Linda, også når de cykler selvfølgelig, og 7-9-13 så er det ikke noget, som vi skal bruge energi på at holde fast i, det er en lov her hos os!
  Hattifnatterne, det lyder faktisk som nogen, der sidder foran flimmeren og bliver blege, trætte og sure, ud med dem, om det så skal koste en gang selvlysende bolde…

 • Reply Bella 27/06/2009 at 11:46

  jeg elsker sport

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.