Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/f/4/6/hverkenfuglellerfisk.dk/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1653 EN POSEFULD LINUS… – Hverken fugl eller fisk
Strik

EN POSEFULD LINUS…

19/03/2008

En pose Linus…
Linus-farver…
Linus-farver…
Den lille blå babytrøje er meget tæt på færdig, og straks kredser tankerne om nye projekter, der kan bruges til sofahygge i de næste dage, hvor der venter masser af timer med tid til den slags udfoldelser.

Jeg vil komme i gang med en cardi til mig selv, jeg vil skule lidt til de hengemte projekter i kurven, og så vil jeg starte endnu en Linus op, for Silas har jo en storesøster, der vel også skal ha’ lidt hjemmenørklet med i pakken.

Jeg har været i uldskufferne, og har fundet en bunke brunlige, lyserøde og rosa nøgler frem, og der er mere end rigeligt til en trøje i str. 3 år…

Kun én ting mangler der, og det er et nøgle i den helt rigtige kontrast-farve, en lys blå måske eller en grønlig, eller måske endda en orange?!

Og her må jeg ud i verden og kigge, for intet af det, jeg kan finde i eget depot, giver det udtryk, som jeg ønsker for trøjen, sådan lidt tutte-nut med et tvist…

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Reply Lise 19/03/2008 at 12:33

  Sikke nogle lækre farver. Det ville da være super hipt med den helt rigtige orange farve også 😉 Glæder mig til at se, hvad du finder på.

 • Reply Tora 19/03/2008 at 12:53

  Er det ikke vidunderlig å ha alle de nøstene foran seg, komponere farger og drømme om det neste prosjekt..? Jeg nyter det, min Shetlandsull ligger framme, jeg nøster opp fine små nøster sånn innimellom, kjenner litt på det og drømmer meg bort. Jeg syns det er herlig!

  Og Linus er uovertruffen, jeg gleder meg til å se din storesøstervariant – den blir vel vist fram om et par dager, tenker jeg 🙂

 • Reply Helle Nielsen 19/03/2008 at 14:14

  Sikke nogle fine tøse-farver. Og så med en helt isblå til??????? Blev lige lidt inspireret af himlen over Måløv.
  Fortsat god påske
  Hilsen Helle

 • Reply Lene LN fra Tyskland 19/03/2008 at 14:45

  Posen er sandelig ogsaa fin 🙂

 • Reply Stine 19/03/2008 at 14:57

  Dejlige farver og garnet ser også dejligt ud – det bliver helt sikkert til en rigtig fin trøje 🙂
  Stine

 • Reply et cetera 19/03/2008 at 15:57

  Ja, jeg må sige som Lene fra Tyskland – det garn matcher da den pose perfekt – måske kunne den give gode idéer til kontrastfarve? 🙂

 • Reply Anne 19/03/2008 at 16:04

  Jeg elsker mine skuffer med alle de blandende garnrester, Tora, det er sorteret i farver, for ellers kan jeg ikke holde rede på det.
  Ind imellem sidder jeg på gulvet foran de åbne skuffer og drømmer om alt det, som jeg engang skal lave af garnet, det er dejligt 🙂
  Og mon ikke Linus er klar med de første striber engang i løbet af påsken, det tror jeg…

  Jeg har faktisk haft fat i en isblå, Helle, og det var ikke helt ved siden af, så måske…

  Ja, Lene, posen er fin og det der har været i nydes hver dag i en dampende kop 🙂

  Jeg elsker shetlandsuld, Stine, det er min absolut yndlingsgarn, og heldigvis fåes det i masse af skønne nuancer…

  Jeg har luret på posen, Et Cetera, og spottede der muligheden i en orange, men måske er det i overkanten, jeg tror at det bliver en blød grøn eller en lys lys blå…

 • Reply Anne 19/03/2008 at 16:07

  Ups Lene, du var forsvundet ude i kommentatorboksen!
  Jeg er ret sikker på, at orange vil være flot til, men det skal være en lidt afdæmpet og støvet en af slagsen…

 • Reply Dorte Nielsen 19/03/2008 at 16:28

  Anne, det er da rester der er værd at gemme. Uha, den bliver fin tøset, men ikke for meget. Den pakke der skal sendes, vokser for hver dag… Gad vide om du til sidst kan finde en kasse der er stor nok??
  Må give dig ret Anne, shetlandsuld er bare skønt. Er gået i gang med den næste farve fra BC. Der skal strikkes endnu en stikkelsbær, denne gang til min lille fætter.
  Dorte

 • Reply Tina Poulsen 19/03/2008 at 19:05

  Årh kunne ellers lige passe i farverne til et Sofie Digaard tørklæde 🙂 (ved ikke om navnet er rigtigt stavet)…
  Ihvertfald lækre farver 🙂

 • Reply Birgitte 19/03/2008 at 21:17

  Årh, bare det var min pose! 😀

  Og så smilede jeg lidt over indlægget ovenfor. Sikke en spøjs kommentar at lægge…

 • Reply Ulla V. 20/03/2008 at 00:07

  :0)

  Limegrøn – selvom det lyder lidt hidsigt – synes jeg kunne være rigtig smukt sammen med det brune og lilla…

 • Reply Anne 20/03/2008 at 09:24

  De bor heldigvis ikke længere væk, end at det kan fragtes i bil i løbet af ingen tid, Dorte 😉

  Farverne er skønne, Tina, og der er masser af garn, garanteret også nok til et fint tørklæde, når Linus er strikket…

  Det er en god pose, Birgitte, og lageret rummer uld nok til mange af slagsen i forskellige sammensætninger, det er rigdom 🙂

  Jeg har haft lime og lyst blåt til at ligge ved alle nøglerne, Ulla, og det er begge gode farver, jeg har ikke besluttet mig endnu…

 • Reply Kirsten 20/03/2008 at 11:29

  Tak for tipset, jeg har bestilt hele 4stk af strikkebøgerne med februar trøjerne, gode gaver til gode veninder.
  Jeg sad og søgte efter den stribede trøje, kom så til at kigge på alle dine billeder, og kom så igen til at undrte mig. Du har ofte søpindsvin, forstenede,på dine billeder, sidst jeg talte mine var der små 3000, store og små mellem hinanden, de er ved vores sommerhus, men de små rigtig fine får lov at komme med hjem. På min fars grav skal der også stå et pænt et, siden 1995 har jeg ca 3 gange om året måtte sætte et nyt, der er da nogen der nyder godt af mine fund!!!!!!!!!

 • Reply Kirsten 20/03/2008 at 11:35

  Også dine Zeuten ting har jeg kigget på, jeg fik min sparegris til min dåb 1949 og senere arvede jeg så mange smukke ting fra mine forældre, tekande, sukker og flødestel, den smukkeste vandkande,krus,vaser, men det mest mystiske er, en rund kande med tud, men til hvad, vædsken skal ind gennem det lille hul hvor det også skal ud, så den kan ikke gøres ren!!! den kan jo heller ikke bruges til vase, men hvad kan den så bruges til? Alle mine ting har kun prikker, tekanden bruger vi hver dag, hyggeligt!

 • Reply Hanne Hammerum 04/08/2008 at 20:47

  Jeg havde lige en halv time for mig selv i byen og var ude og osse lidt i disse udsalgstider men det var ikke just udsalgs ting jeg fandt frem til. Der på disken og lækket ” slynget” rundt om halsen på en gris med vinge var det lækreste og blødeste halstørklæde jeg længe har set.
  Det er godt nok lækkert lavet og det kommer sikkert til at være et af mine farvorit tøjstykker i langggg tid.
  Virkelig skønt lavet.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.