Strik

UDEN HURLUMHEJ…

22/02/2008

Kauni hue…
Sådan her ser huen ud, når der ikke er et grinende og hoppende pige-hoved indeni.

Huen er strikket i det røde Kauni, som jeg købte i vandtårnet sidste fredag, i strålende sol og stille vejr forresten; jeg har brugt 53 gram, godt et halvt nøgle, så her er valuta for pengene, hele nøglet kostede bare 35 kr.

Der er en smule kunststof i garnet, 10 % tror jeg, men det mærkes ikke, og det har været let og smidigt at strikke med.

Opskriften findes her hos Garnstudio, hvis nogen skulle ha’ hang til hue…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Louise 22/02/2008 at 15:15

  Det gør vel ikke noget at der er et grindende pigehovede i når det bare er så smukt

 • Reply Stine 22/02/2008 at 15:45

  Lækker hue i flotte farver 🙂
  Stine

 • Reply Lene Z. 22/02/2008 at 18:23

  De to klæder hinanden…….. Har den forretning i vandtårnet et navn? Jeg har nemlig søgt efter den på nettet, men det lykkes ikke rigtigt og jeg har planer om en forårstur til det jyske, så…

 • Reply britt 22/02/2008 at 21:30

  Fed hue! Og billederne af din skønne Laura er helt fantastiske!
  KH Britt

 • Reply Charlotte Illum Larsen 22/02/2008 at 22:25

  Din version er bare så meget pænere end den fra Garnstudio… jeg har så tit kigget på den version af kaunigarnet – og jeg har så at sige snart alle afskygninger af det – men lige netop den der er ikke i min samling – det laver jeg om på næste gang jeg kommer forbi min pusher

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.