Strik

TAKKER…

29/10/2007

Tak for alle de søde kommentarer om “min” Cobblestone, dem glæder jeg mig over!

Til alle jer, der gerne vil ha’ mønsteret og har registreret, at lige præcis det nummer af IK  er udsolgt, så er der nogle stykker til salg på EBay, og man kan vel også kontakte forlaget, eller måske endda designeren Jared, for at høre om andre muligheder for at skaffe mønsteret.

Cobblestone er blevet en sand landeplage, og det ser også ud som om, at der bliver strikket rigtigt mange i USA, det kan vist ikke andet end blive Årets Herrestrik…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Mette 29/10/2007 at 15:34

  Tjah – jeg er i hvert fald liiige ved at melde mig under fanerne og gå ind og finde mit IK frem og strikke den til min mand/far/søn/søn, men et kig i strikkekurven(e) gør nok, at noget andet skal være færdigt først – flot og lækker er den i hvert fald!

  Mette

 • Reply Ann 29/10/2007 at 16:27

  Hej igen Anne,
  en lille kommentar fra mig, dels for at fortaelle dig at din Cobblestone ser dejlig ud, men det ved du jo allerede!, dels for at komplimentere dig for din holdning mht moensteret.Alt for mange har ikke respekt for copyright og giver opskrifter ud til hoejre og venstre paa nettet.Som din erfaring med Woodland viser er der tit en lovlig loesning paa et problem.Interweave Press har tidligere udgivet et moenster,som var i et IK som var udsolgt fra forlaget, saa det kan betale sig at skrive til dem og spoerge. Kender du forresten Knitting Daily? Det er en daglig e-mail fra IK redigeret af en af deres kendte redaktoerer med masser af god information og adgang til mange opskrifter. Det er ikke hver dag jeg laeser det hele, det er jo op til een selv.
  Mange hilsner fra et mildt Vancouver
  Ann

 • Reply Anne 29/10/2007 at 17:10

  Den er så lækker, Mette, du burde forkæle en eller anden med sådan en svend 🙂

  Tak skal du ha’ Ann, både for det ene og det andet kompliment.
  Jeg kender godt Knittng Daily, der er også masser af inspiration at hente der, min krea-hjerne kører vist på over-load for tiden, der er så meget jeg gerne vil lave.

 • Reply Liza :-) 29/10/2007 at 23:32

  Tak Anne, for dine forslag, jeg er igang med undersøge mulighederne. Har det skønneste garn liggende som vil være helt perfekt til en Cobblestone. jeg x-er fingre 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.