Bloggen

KOMMENTATOR-BOXEN…

19/03/2008

Magnolia…
Her på bloggen er det sådan, at jeg skal godkende nye kommentatorer, sådan at forstå, at første gang man skriver et par ord her, så ryger man ud i venteværelset og lukkes først ud derfra, når jeg har trykket Approve.

Næste gang man så vender forbi og har lyst at gi’ sit besyv med, så er man på med det samme og kan skrive her lige så længe, som man har noget hyggeligt og pænt at skrive.

Har man fat i den onde eller spydige pen ret mange gange, så kan det da godt være, at jeg overveje at lægge et par forhindringer i vejen…

Jeg får heldigvis masser, ja oceaner, af skønne og dejlige kommentarer, jeg nyder hver eneste af dem, og sætter meget stor pris på, at der er nogen, der forholder sig og bruger tid på at deltage, det er dejligt.

En sjælden gang imellem, så dukker der alligevel også nogle spøjse kommentarer op fra fremmede, og dem lader jeg lige så stille blive i venteværelset eller gelejder dem en tur i skraldespanden.

Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at tænke på, hvad der ligger bag de underlige henvendelser, hvad pokker får mon en der hedder Birthe til at skrive “Hejsa, dårlig ferie” til dette her indlæg ?!?

Måske kan hun ikke lige grøntsager og frugt, måske synes hun, at frisk luft og stilhed er noget opreklameret pis eller måske…

You Might Also Like

22 Kommentarer

 • Reply Tina 19/03/2008 at 16:55

  :o) Sådan er vi jo så forskellige, men jeg hepper altså på frisk frugt, lækker mad og mundfulde af frisk luft. :o)

  Go for it Anne!
  Jeg følger troligt med i alt hvad du offentliggører af spændende mad og brød.

 • Reply pedrsn 19/03/2008 at 17:14

  njaaa.det.lød.vel.bare.som.en.dårlig.ferie.i.hendes.øjne?

  og.så.virker.mellemrumstast.ikke.så.derfor.disse.dejlige.prikker..:)

 • Reply Anita 19/03/2008 at 18:17

  Som regel kan man se på den mailadresse, som skal opgives for at kunne kommentere, om det er en “seriøs” kommentator.

  Jeg har på det sidste måttet slette nogle ganske uskyldige kommentarer ovre hos mig, men hvor sætningen slet ikke stemte overens med det, der stod i indlægget og hvor mailadressen viste sig at være lidt reklamefis eller purunge mennesker, som drev gæk og gøjl.

  Sådan noget gider jeg ikke have på min blog. Der må godt være pjank, det er som regel sjovt, men det skal ikke være direkte ligegyldigt.

 • Reply Laila 19/03/2008 at 18:17

  Det var skisme da også noget underligt noget at skrive?? Kunne være rart, at få en forklaring!

  Jeg har også nogle få gange slettet folks kommentarer, ikke fordi jeg er sart, men fordi min blog gerne må være rimelig stueren!

 • Reply Julie 19/03/2008 at 18:20

  Jeg tror, at det var karsen på billedet, der gjorde udslaget 😉
  Meeeeget mærkeligt firma!!
  Rigtig god påske,
  KH Julie

 • Reply Inge 19/03/2008 at 18:44

  Hej Anne
  Har du overvejet om netop den sætning er simpel (men ikke desto mindre uheldig) og tyk ironisk? Altså i betydningen det modsatte af en rigtig dårlig ferie? Sommetider kommer ens mening jo dårligt frem i det skrevne – specielt hvis man er meget kortfattet. Jeg har f.eks et par gange oplevet at komme “i unåde” hos min eksmand fordi han totalt havde misforstået mine sms´er 🙂
  Men…jeg vil give dig ret i at det ér en underlig sentens – og i et kommentarfelt er der jo rigelig plads til at forklare sig!
  Ironi får du ikke fra min kant; jeg nyder som altid dine inspirerende billeder og små fortællinger. Tak for det.

 • Reply Anne,mandagspigen 19/03/2008 at 20:49

  Underlige bemærkninger kan man jo ikke blive fri for…jeg sletter dem, der kommer hos mig, men undres lige som dig…
  Kan du/I nu have nogle gode påske dage…måske med familie, måske med rigtig meget strikketøj 🙂

 • Reply Dorte Nielsen 20/03/2008 at 06:43

  Det var da meget mærkeligt…
  Dorte

 • Reply Jeannette Mariae 20/03/2008 at 07:38

  Hej Anne, Jeg er udsat for en, der forsøger at sende virus til mig på min blog og via min almindelige mailbox (anden adresse). Jeg forstår ikke helt, hvorfor der er mennesker, der har de fornøjelser. De må jo kede sig bravt! Bedst er det at ignorere, så bliver de vel trætte i længden. Jeg har ikke blogget så længe, men tænker ofte på, hvor dejligt det så er, når der er nogen der sender glade, positive kommentarer til en. Fremmede der sende gode tanker. Det varmer langt i i hjertet, at de gav sig tid til at “kikke” forbi. Fortsat god påske til dig og dine. Jeg nyder hvert et øjeblik – her på din blog 😉

 • Reply Anne 20/03/2008 at 09:03

  Ja, heldigvis, Tina, er der forskel på, hvad man opfatter som godt og dejligt, det hele ville nu blive noget kedeligt, hvis vi alle gik i samme retning.
  Og trods den underlige kommentar, så fortsætter jeg nu også bare 😉

  Spændende påskeprikker der, Pedrsn!
  Og jo, hun har da nok syntes, at det var en røv-elendig måde at holde ferie på, og fred være med det…

  Anita, mailadressen, der fulgte med her, så ganske almindelig ud, og egentlig er kommentaren totalt uskyldig, den er jo ikke hverken klam, ond, nedladende, perfid eller andet krænkende, og i bund og grund er jeg totalt ligeglad med Birtes syn på min ferie, jeg måtte bare lige undre mig over, at hun gad bruge energi på at kommentere på den måde…

  Ja, Laila, heldigvis har vi da slettelakken, når det bliver for meget 😉

  Jamen altså, Julie, det havde jeg da slet ikke tænkt på, det er da selvfølgelig karsen 🙂
  Også god og dejlig påske til dig…

  Måske, Inge, var det bare ironi, men da denne lille kommentar er den eneste, som fruen der nogensinde har lagt, så er det svært at vide.
  Og du har helt ret m.h.t. de misforståelser, der kan følge med ved skriftlig kommunikation, det kan ind imellem få et ret uheldigt udfald…

  Vi sletter og undrer os, Anne, sådan må det være.
  Også go’ påske til dig…

  Ja mærkeligt og “noller”, Dorte 🙂

  Ja for pokker hvor må de kede sig, Jeannette Mariae, og selvfølgelig skal de bare ha’ en kold og ligegyldig skulder!
  Jeg følte mig nu heller ikke sådan specielt påvirket og da slet ikke krænket over den lille underlige kommentar, jeg måtte bare lige undres her i det åbne rum.
  Også go’ påske til dig…

 • Reply Marianne 20/03/2008 at 09:20

  Det er en af de ting jeg er allermest glad for ved WordPress – at man har en mulighed for at afvise mærkelige udgydelser og lign. og der skal jo som du skriver meget til før man afviser en kommentar

 • Reply Anne 20/03/2008 at 09:25

  Nemlig, Marianne 🙂

 • Reply Elisabeth 20/03/2008 at 09:42

  Gale mennesker fins det flust av der ute i verden. Er ikke det prisen “å betale” ved å ha en slik blogg, å ytre seg offentlig – at man også mottar ytringer fra ulike “maniacs”? Dessverre.

  Jeg leser med glede bloggen din, Anne. Liker så godt din synsvinkel på livet. Følger også flere danske bloggere. Det er nesten som å være på “besøk” i blide, hyggelige Danmark av og til. Takk for at jeg har muligheten til det, selvom jeg ikke har min egen bloggside.

  God påske ønskes deg!

  Mvh Elisabeth

 • Reply Malene (Østerbro) 20/03/2008 at 11:59

  Kære Anne
  Godt du sorterer de få gange, det er påkrævet, vi lukker jo heller ikke alle mennesker indenfor, hverken i vort hjem eller vort hjerte, selv om dit nu er både stort og rummeligt 😉
  Et stort varmt og smilende påskeknus fra
  Malene

 • Reply Johanna 20/03/2008 at 12:40

  Det var da også en sjov kommentar at give på netop dét indlæg. Men bare I havde en god ferie, så er det jo ligemeget hvad Birte synes 🙂

  Personligt foretrækker jeg noget jeg kan slette, fremfor halve vinde og fantaster. Dem kan man som regel ikke gøre så meget ved.

  Men det er godt at vi her kan sortere når vi vil. Fik på et tdspunkt rigtig meget spam (ikke Birte-kommentarer), men links til ublu sider osv. – Installerede et Ban-plug-in og plopper alle der lander i Askimet, der inde, og jeg har ikke haft noget spam i nogle uger nu. Ganske usædvanligt. Og dette plug-in kan man jo også ploppe Birter ind i, hvis det skal være det. 🙂

 • Reply fru Larsen 20/03/2008 at 13:46

  Underlig kommentar. Hvis man ikke kan skrive noget positivt til vedkommende skal man slet ikke skrive noget. Jeg nyder at følge din blog, både dit strik, madlavning og hverdag. God påske til dig og din familie.

 • Reply miri 20/03/2008 at 15:24

  Øh, folk er nu ofte lidt underlige….
  Vil bare lige sende en hilsen, det er lang tid siden , jeg har gjort det 🙂

 • Reply Hanne C 20/03/2008 at 16:30

  Nogle mennesker er bare underlige….ikk .Godt du har sådan et lille “venteværelse” , der kan Birte jo bare vente….

  Jeg nyder bare at læse hvad du skriver, se dine dejlige billeder og glemmer at kommenterer………….

  Nu må vi så se om jeg skal vente sammen med Birte eller om jeg bliver lukket ind ;))

 • Reply valdemarsro.dk 20/03/2008 at 19:23

  Egentlig ret mærkeligt! 🙂 Gad vide hvad man tænker inden man skriver sådan en kommentar? Det må nok stå hen i det uvisse 😉

  Godt der kan sorteres og slettes 🙂
  Jeg nyder i hvertfald din blog, den er både hyggelig at læse og smuk for øjnene

  God påske

 • Reply Anne 20/03/2008 at 19:42

  Du har ret, Elisabeth, det er prisen for at være “halv-offentlig”, men den betaler jeg gerne, så længe det bare er på det niveau og ikke onde og meget personlige kommentarer, der lægges her.
  Og nyd du bare dit besøg i det danske, vi er gode til at hygge 🙂

  Birt’erne ryger i spam-baljen, Johanna, sådan må det være, og så kan vi andre nyde hinandens selskab!

  Fru Larsen, jeg kan til dels følge din holdning om det positive, men man må også gerne være uenig, hvis bare det er på en konstruktiv og åben måde, synes jeg 😉
  Også god påske til dig…

  Dejligt med en hilsen fra dig, Miri, det er en tid siden sidst, men dog ikke så længe, at du måtte vente i godkendelses-boksen 🙂

  Du er lukket ind, Hanne, og velkommen er du i alle tilfælde også…

  Ja, vi lader den stå et øjeblik, Valdemarsro, og så ryger hun ellers ud til højre, og vi andre kan fortsætte med at nyde hinandens blogge og kommentarer.
  Tak og også god påske til dig…

 • Reply Stine 20/03/2008 at 21:03

  Jeg holder mest af de kommentarer, hvor folk har noget på hjerte. Det kan man måske sige, at Birthe havde, men jeg vil give dig ret i, at kommentaren var sær.

  Nogle gange undrer jeg mig over, at folk gider bruge tid på at skrive mærkelige kommentarer på andres blogge. Tit og ofte undrer jeg mig også over, at jeg selv bruger tid på at spekulere over hvorfor de mon gør det, dybest set er det jo ligegyldigt. Alligevel kan jeg faktisk bruge en del energi på det. Energi der kan bruges mere fornuftigt…

  Som de andre allerede har skrevet så nyder jeg at komme her. Du inspirerer mig til at gå i gang i køkkenet, også selvom det er kærestens domæne til hverdag 😉 Bliv endelig ved med det.

 • Reply fru Larsen 21/03/2008 at 16:04

  Selvfølgelig må man give kritik, men der er forskel på positiv og negativ kritik. Jeg fornemmmer vi er enige.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.