Lidt af hvert

KONCENTRATION…

18/05/2006

Så er der ikke mere musikundervisning på denne side af sommerferien, og vi er i aften blevet underholdt med nogle af de melodier, der er indøvet i løbet af året.
Vi har måtte lægge ører til mange timers klimperier her hjemme, både Amanda og Laura spiller guitar, Laura også blokfløjte, og begge øver flittigt…

Jeg er så glad for, at pigerne har lyst til at spille, vi er alle glade for musik, her er gang i radio og cd’er døgnet rundt, og vi skråler alle løs i både tide og utide!
Vi kan se, at de finder megen glæde ved instumenterne, og musikken og samværet omkring den bringer dem mange sjove oplevelser.

Laura var ret mopset, da vi kørte hjem fra skolen efter koncerten, for der havde været snak om, at der ikke vil være et tilbud til de 3, der spiller blokfløjte for 3. år i træk, efter sommerferien, de er for gode i forhold til de andre, men det ville hun nu ikke sådan uden videre accepterer!

“Vi går simpelthen i strejke, Mille og jeg, lektiestrejke, indtil de finder på noget, for vi vil fortsætte!!”

Jeg tror, at vores rare musiklærer finder en løsning, ellers må vi sende dem på musikskole inde i byen…

Guitar fortsætter de begge med, og så har Amanda og jeg lavet en lille listig aftale om, at vi skal gå til klaver sammen efter sommerferien; jeg spillede i 5 år for længe længe siden, og har bare sådan lyst til at ta’ det op igen, og synes det ville være så hyggeligt at tage afsted sammen med den lille med de lange tynde fingre.
Hvordan vi praktisk løser det, det har jeg ikke helt styr på, men vi skal nok få den kringlet, og så er der vel basis for en jam, Torben er nemlig gammel trommerslager!
Hans band hed “Four pints off Lager”, og når jeg tænker på, hvordan det lød, så fik de vist mere øl end øvning…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Anonymous 18/05/2006 at 22:15

  Ja, hvor er det godt med musikskoler. Vore børn har haft stor glæde af musikken, og nu hvor de er 19 og 20, ja så går de stadig til solosang, og vi nyder at komme til forårskoncerterne, og høre hvordan ikke bare de, men også de andre bliver bedre år for år, og sikke en glæde, der er.
  Lene

 • Reply Susanne 18/05/2006 at 22:25

  Nej nej – de øvede skam (desværre – undskyld lillebror) Men det er nok mest øldrikkeriet, der er værd at huske :o) Kh Susanne, som gerne ville ha’ set Laura på 2 instrumenter i ét nummer !

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.