Lidt af hvert

INGEN SPRINGEN-OVER I ÅR…

06/11/2007

Julemærker…

Jeg er blevet punket en del af venner og familie over de manglende julekort sidste år, de mener ikke, at man bare sådan uden videre kan droppe en tradition, heller ikke selv om mange af dem ikke selv sender julekort, de vil ha’ et herfra, ellers er det ikke rigtig jul.

Og det vil jeg simpelthen ikke ha’ hængende på mig, jul skal det blive, så jeg vil forsøge at få gang i skriveriet inden længe, måske endda gribe et af de gode forslag, jeg fik, det med at lave pigerne lave kortene og så bare selv skulle skrive.

Nu er de første julemærker i alle tilfælde i hus, det er da også en eller anden form for start…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Lene 06/11/2007 at 16:08

  sådan har jeg også oplevet det. Julekort fra os hører til, men ikke julekort retur 😉

 • Reply Anne 06/11/2007 at 17:14

  Måske er vi heldige, at der en dag kommer svar!

  Jeg skal ikke klage, rigtigt mange sender også til os, men de der protesterede højest sidste jul, det var dem der aldrig sender 😉

 • Reply Deborah 07/11/2007 at 17:07

  Jeg synes generelt folk er for sløve! Helt ærligt den ene gang om året skulle de vel nok kunne tage sig sammen….. Jeg skriver altid, men får ikke ret mange retur heller efterhånden. Det blir’ sgu lidt træls!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.