Lidt af hvert

U-GENOPLADELIG…

19/05/2006

Pludselig kan Ipod’en ikke oplades mere, der er intet liv, den er død!
Måske er den bare solidarisk med sin ejer, for jeg føler mig også fuldstændig flad…

Jeg føler, at jeg burde sprudle, suse rundt og stryge sommertøj, line solprodukter og miniapotek op, pakke bøger og strikketøj, og bare være sådan vældig ovenpå, når jeg nu er så heldig at skulle afsted på ferie om ganske få dage!
Men jeg er bare træt-træt, og ville ønske, at jeg kunne leje en personlig kuffertpakker, sådan en må der da findes…

Jeg er totalt energiforladt, får ikke lavet det kvarte af hvad jeg plejer, og er nærmest på randen af nedlukning ved tanken om, at jeg om 2 timer skal være sammen med hele min klasse med forældre og søskende til grillaften.
Jeg skulle ha’ haft et hurtigt visit af en bekendt i eftermiddag, det har jeg aflyst, jeg skulle ha’ besøgt min kusine i Kolding i morgen, det er udsat, og jeg vrider mig ved tanken om , at jeg må på sandal-tur med Laura igen-igen, kan hverken finde energi eller overskud til det…

Jeg bliver frustreret og irriteret, for jeg er vant til at være lidt “energizer-bunny-agtig”, og har normalt ikke den store rummelighed i forhold til folk, der sukker og ikke “ooorrrrker” noget, og nu er jeg selv sådan, aarrgghh!

Irritationen fik jeg dog en smule afløb for, da jeg kunne tale med store bogstaver til en ekspedient, der havde lovet os, at det ikke var et problem at skaffe et bestemt par sandaler til Laura, de kunne sagtens nå at komme inden vores ferie.
Han lovede det sidste torsdag, og da jeg nu ringer for at checke op på det, ja så fortæller han mig, at de ikke kan sende bud efter bare én vare, de skal samle flere bestillinger, ellers skal de betale et gebyr på 150.-.
Havde det været smart at ringe og fortælle os det i mandags?? JA, det skulle jeg mene, og sandalerne behøver han i alle tilfælde ikke spekulere mere på nu!

Måske skal jeg bælle en flaske Enaxin, jeg ved jo det hjælper på energiniveauet; eller måske skulle jeg bare trække i regntøjet og vælte ud i et bed og hive i lidt grønt, det hjælper nogen gange…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Jeanette Hegaard Hansen 20/05/2006 at 06:04

  Håber det bliver bedre efter en nats søvn – der skulle da helst være lidt energi til at holde ferie *S*.
  Men jeg kender det godt – man rammer muren lige pludselig og man kan ikke forklare hvorfor – det er forfærdeligt og trælst -tro, mig, jeg har/er selv igennem det samme idisse dage…… Men skal vi ikke bare aftale at det går over lige om lidt? *S*

 • Reply Anne 20/05/2006 at 09:50

  Det er en aftale, Jeanette, i morgen er det nok meget bedre 🙂
  Og så er det da rigtigt, at det hjælper at få sovet igennem, med lidt træls hvis man føler, at man må sove mindst 4-5 dage, for at føle det er nok 😉

 • Reply Mette 20/05/2006 at 16:05

  Kære Anne, du er som bare menneskelig…! Ingen orker det umulige – velkommen i klubben. Forude venter en dejlige for dig og familien. k.h. Mette P.S. Rigtig god ferie – ikke jeg glemmer det!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.