Lidt af hvert

FIK DE MON OGSÅ BRUNEDE TIL JUL…

27/12/2012

I går eftermiddags lyttede jeg til Sprogspasserne på P3 og da de annoncerede besøg af Amalie vidste jeg straks, at der ville være gode grin at hente.

Amalie blev bedt om at forholde sig til nogle af buzz-ordene fra 2012, herunder stenalderkost.
Jeg husker selvfølgelig ikke ordret, hvad hun sagde, men de store træk er stadig i frisk erindring.

F.eks.

“Mad som man spiste for mange år siden. Så jeg forstår det godt!”

“Arj – altså er det noget man kan sige? Det lyder da meget sjovt?”

“Hmmmmm – altså det må jo være noget, som de spiste i stenalderen. Der spiste de nok gris! Og kartofler! Og drak øl.”

Godt så –
ikke alene er Amalie lidt udfordret i sin sprogforståelse, hun er vist også faret lidt vild i historien.

Det er vist at sætte hende på en umulig opgave, hvis man forestiller sig, at man kunne be’ hende om at få styr på både sætninger og årstal og begivenheder.

Men hva’ fa’en –
så er der da også lidt at more sig over for os andre, der lever et knap så “spændende” reality-glamour-liv som den unge og smukke.

Skål på det i stenalderøl og kartoffelsuppe…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Marianne 27/12/2012 at 22:50

  ;0)

 • Reply Linda 28/12/2012 at 00:13

  Tja… det må ligge i navnet… jeg stod for 1½ måneds tid siden i Bilka (af alle steder, suk….) og ved kassen sad en Amalie. Hun stirrede indædt på det blomkålshovede der just var kørt hen foran hendes næse og udbrød så: arj, altzå, hvad er det?

  • Reply Anne 31/12/2012 at 01:27

   Arj altzå, hvad sker der lige for det?! En mærkelig grøntsag. Eller er det måske en frugt? Jeg ved det ikke, Linda, for jeg laver ikke selv så meget mad, for vi spiser mest udendørs, altzå mig og så min skatter…

 • Reply Helle D 28/12/2012 at 11:15

  Hej Anne – havde JEG haft en stemme på Instagram, så havde et billede af OTTO helt klart været i top4! På den anden side – der er da vist egentlig noget, jeg har misforstået.. – for det handler vel ikke om “stemmer” men om “visninger”? Mon min “computervisning” tæller med? For så fatter jeg ikke en skid! ha ha – selvom billedet af dig selvfølgelig er godt! hi hi (fin artikel i øvrigt!!) – men jeg har altså OFTE tjekket Otto ud!

  RELAX og kom jer! Øv med sygdom men jeg gætter på, at det snildt har kunnet lade sig gøre at hygge samtidig..

  NB: Mangler du ikke et håndklæde?
  PS: Vist egentlig helt i Amalies ånd med en kommentar her, der er way off i forhold til emnet, du har posted om…

  • Reply Anne 31/12/2012 at 01:29

   Skønne Helle –
   det er ikke visningerne der tæller, det er de likes, som billederne får. Og Otto får mange, rigtigt mange, men de andre billeder her havde lige fået et par mere, end han på det tidspunkt.
   Kom du nu bare snart over og tjek ham ud irl.

   NB – håndklædet skal jeg ikke bruge mere.
   PS – jeg synes du er allerskønnest når du er way off…

   • Reply Helle D 01/01/2013 at 15:39

    ha ha – og det var jeg jo så netop her med Instagram – som sædvanlig! – havde glemt ordet “likes” eftersom jeg jo for pokker ikke selv kan bruge dem! ggrrr…(havde jeg kunnet, havde han helt sikkert hevet sejren hjem!) – Laver bestemt en ægte Amalie hvad Instagram og alt andet computergejl angår – men vil så også hellere lave den i cyberspace end som hende iRL! he he – hvis man kan kalde det hun lever for REAL LIFE! hmmm…..

 • Reply Mie 28/12/2012 at 12:01

  Det gav god karma at læse om dine smil og overvejelser omkring stupiditet og mediefremtoning. Det gav lidt mere overbærenhed – istedet for den irritation og målløshed, jeg selv ofte føler, når hun og hendes toner frem på skærmen. Det var god karma – og rummelighed på et tørt sted 🙂 God bedring og god energi til dig

  • Reply Anne 31/12/2012 at 01:30

   Der er vist ikke så meget andet at gøre end bare at trække på skuldrene og få sig en griner, Mie, irritationen fører kun til rynker og mavepine og det gider vi ikke at ha’, ingen af delene, vel…

 • Reply Pernille 02/01/2013 at 00:59

  Jeg synes det var flot.. Hun ramte en ud af tre.. eller noget 🙂

  Man har kun det skæg man selv sidder på, har jeg hørt.
  Herhjemme griner vi en del af Amalie.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.