Lidt af hvert

SHOES FOR JULIA…

16/10/2012

 

Lyt engang.

Fin ny dansk duo, der falder lige ned i min guiltypleasure-turban. Ikke country på riffel og squaredance måden, ellers tak, men alligevel med vingesus og guitarriffs fra den genre, fra amerikansk vestkyst og de go’e gamle Fleetwood Mac dage.

 

Downloadede deres album på ITunes i går, da det udkom og ved nu at stemningerne og tonerne på albummet går så udemærket til både madlavning, opvask, bilkørsel, brødbagning og samtale. Jeg har prøvet det hele.

 

Amanda synes, at vi skal stryge guilty-delen og bare nyde i fuld offentlighed og det gør jeg gerne, når det er så godt skåret som på dette album.

Cross the Line er ikke den bedste repræsentant for albummet, synes jeg, men der er helt sikkert en forklaring på, hvor lige præcis den er valgt som første single.

 

Jeg skifter ikke album på afspilleren lige de første par dage.

Der er plads til meget mere af Shoes for Julia i mine ører…

 

 

 

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Jane 16/10/2012 at 09:59

    Lækker vellyd i mine ører. Her er også plads til meget mere af den slags…

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.