For hjerte og sjæl, Hverdag, Mad, Udflugter

FOR 60 KRONER HVERDAGSLYKKE…

07/10/2010

At køre ud hvor der er højt til himmelen, glade køer på græs og grøntsager på snorlige rækker, der gør mig glad og rolig på sådan en torsdag som denne, hvor arbejdsopgaverne har stået i kø.

At have tiden og muligheden for at lytte til køernes gumlelyde over eftermiddagsfoderet, dufte efteråret i luften og se oktobersolen skinne på mit smukke barn ansigt der i bilruden får mig til at føle rig, umådelig rig.

Det er hverdagslykke af den allerbedste slags…

Jeg vil huske mig selv på det, på at vende bilen bare en lille smule i den “forkerte” retning på hjemvejen, og så tage mig tiden til at hente det gode grønt, som jeg elsker at servere og fortære, at tage mig tiden til at snuse til en ko og kysse det barn, som ikke gider at stå med ud af bilen.

Hverdagsliv og lykke ligger lige for –

hver dag og mange steder.

Og i dag var den fyldt med vitaminer…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Lone H 07/10/2010 at 16:49

  uhm hvor er det dejligt, duft og liv når helt til sjælland 🙂

  • Reply Anne 08/10/2010 at 21:28

   Mon landlugten, den af ko, også kom med, Lone 😉

 • Reply Eva 07/10/2010 at 19:02

  Tak for et dejligt indlæg, der varmer helt langt ind i sjælen.

  • Reply Anne 08/10/2010 at 21:28

   Det gjorde den lille udflugt også på mig, Eva, jeg trængte sådan til det…

 • Reply Wong Wai 07/10/2010 at 19:07

  RØRT er jeg også….
  DU kan det der, TAK, Anne :-):-):-)
  VH Wong Wai 😉

  • Reply Anne 08/10/2010 at 21:28

   Velbekomme WW…

 • Reply Sifka 07/10/2010 at 20:01

  Det var lige billederne jeg manglede, mens jeg sidder her og stressæder billig chokolade i næsten rå mængder efter et Yrk!-aftenmøde. I morgen køber jeg æbler og gode grøntsager med hjem til weekenden. Tak søde Anne, for god inspiration:)

  • Reply Anne 08/10/2010 at 21:29

   Jeg håber, at kurven på trillenyx blev fyldt til randen med gode og ordentlige sager i dag, Sifka.
   Because you’re worth it…

 • Reply Sanne 08/10/2010 at 08:50

  Hvor var det et dejligt indlæg at læse. Godt at blive mindet om alt det gode der er i tilværelsen, – selv om hverdagen også her, alt for ofte, er alt for stresset.
  Når man har familie og dejlige børn at være sammen med, er man en af de heldige.
  Inspireret af dig, vil jeg foreslå min familie en tur i skoven her i weekenden. Måse kaster jeg mig (næsten frygtløs..) ud i efterfølgende hjemmebag til kaffen. Hvis det kan være med hjælp fra børnene, skal det nok smage godt, selv om mine evner for bagning ikke er de store.
  Tak for inspirationen Anne.

  • Reply Anne 08/10/2010 at 21:30

   Og tak til dig for alt det positive du her sender tilbage til mig, Sanne.
   God tur i skoven og hep hep på bageprojektet…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.