Lidt af hvert

MAN SKAL HØRE MEGET…

09/02/2010

“Før ørerne falder af”…

Det er lige før, at mine bare hænger i en tynd strimmel hud lige nu!

Men måske kan de bindes op med noget af det skind, der kan tages fra mit maveskind, der er sprækket af grin!!

En herlig veninde har gjort mig opmærksom på, at der havde været endnu et surt opstød omkring størrelsen på Folklore.

Lige det gider jeg ikke så meget at sige om, det er vist sagt det jeg havde at sige om strikkeprøve og strikkefasthed.

Men jeg gider rigtigt godt sige noget om, at jeg synes, at det er vældig god underholdning, at nogen bræger om en opskrift, som jeg er temmelig sikker på, at de ikke har købt, men bare byttet sig til.

Det er da underholdende.

Jeg ved godt at bytteriet forgår, fred være med det, men det er dog grineren, at man kommer til at reklamere med det på sin blog.

SÅ tak for at ha’ gjort min aften lidt mere munter  –

og held og lykke med næste stykke strikketøj, Frue…

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Reply Kari 09/02/2010 at 22:02

  Ha ha 🙂 Det er da ikke måte på frekkhet! Jeg har ikke forsøkt den genseren du nevner, men jeg er stadig veldig glad i min vest. Jeg skal like til å begynne på Snowbird, og plutselig så jeg at du nesten er ferdig med en. Lekker er det! Kan du forresten si meg hvor mange gram garn du beregner ca? Jeg har 700 gram og i henhold til antall meter så bør det holde, men det er jo litt ergelig dersom det blir for lite da. Skjønt jeg prøver nok uansett – tror jeg.
  Ha en fin kveld og ei fin uke videre!
  Vakre tanker fra Kari*

 • Reply Solrun 09/02/2010 at 22:13

  Hej Anne. Jeg blev færdig med Folkloren i går aftes, pga smerter har jeg ikke fået den presset og gjort klar, men jeg glæder mig som en vanvittig at tage den på. Angående størrelsen, så passer den perfekt. Alle tøserne i min strikkeklub er blevet guidet hen til din opskrift på Etzy.com så jeg håber at der kommer nogle bestillinger fra dem snart.

 • Reply Tante T 09/02/2010 at 22:22

  Smiler og nikker 😉

 • Reply bodil munch 09/02/2010 at 23:28

  Jeg er netop så glad for at det er model, der sidder til. jeg får utroligt mange roser for min Folklore, og jeg skal have den på i Tind Tekstil i vinterferien, så jeg kan inspirere andre til at strikke den. Så tak for den gode model!

 • Reply Helle Quentin 10/02/2010 at 00:49

  strikker som en gal på min, den bliver bare smukkere og smukkere, tak for et fantastisk mønster

 • Reply Kirsten 10/02/2010 at 08:43

  Helt ærligt… Det er sgudda lidt af en kegle, der sådan ligefrem offentliggør at hun ikke har betalt for den vare hun benytter. Og s****ærgerligt for dig, som har haft arbejdet med det!

  Sorry. Jeg er totalt humorforladt på det punkt. Jeg synes det er fusk, og bund-uærligt. Kald mig bare krampe.

  Og siger lige i samme ombæring at der er én, og KUN en, grund til at jeg endnu ikke har strikket Folklore, for det er da den smukkeste sag jeg længe har set: Jeg kan ikke finde ud af Etsy. F.a.t.t.e.r ikke systemet, og vil ikke til at fuske mig til en opskrift et-eller-andet sted – så jeg venter pænt til den evt kommer i Bindestuen. Dét kan jeg nemli´ finde ud af! “På beløbet, tak.” 😉

 • Reply anne (den anden af slagsen) 10/02/2010 at 09:07

  utroligt hvad man skal udsættes for. Nu har jeg så lige bestilt (og downloaded) opskriften. Efter alt dit skriveri blev jeg altså så nysgerig at jeg må prøve ved selvsyn. Men ærlig talt, så kan jeg ikke forstille mig, at du sender noget ud der ikke er i orden……

 • Reply yt 10/02/2010 at 09:29

  Misundelse er en grim ting 😉
  Og kan komme til udtryk på mange måder.

  Yt.

 • Reply solveig 10/02/2010 at 09:53

  Ååååå, det beste er å ikkje bruke energi på det som er negativt. Det er ikkje alltid like enkelt…, men humor og ein god latter kan snu det meste…..

  Ha ein god dag, med smil om munnen;o)

 • Reply unikarina 10/02/2010 at 09:58

  Jeg griner med… for det er en skøn opskrift på en lækker cardigan, som sidder præcis, som den skal!!!! Jeg er i gang med en anden cardigan – men med din opskrift som basis og nogle så justeringer til mit nye projekt!!!!
  Jeg stødte selv ind i en overfladisk bekendt, som gerne ville have en kopi af opskriften… Så fik hun en seddel med et link til Holst Garn, hvor opskrift og garn kan købes. For selvfølgelig skal du have benefit for, at du har lavet en skøn cardigan – og har villet dele den med os!
  Glæder mig at du kan griner over tossehovederne!!!

 • Reply Bodil 10/02/2010 at 14:06

  Tjah – det med strikkefastheden har drillet mig mange gange – senest har jeg strikket en sweater, hvor strikkefastheden passede fra starten – men hvor jeg alligevel efter et stykke tid kunne se at trøjen var meget lille .. så nu ligger den og venter på at jeg tager en beslutning og trevler den op.
  Hvor vil jeg hen med det – bare et lille indspark om at det kan være svært at ramme den f… strikkefasthed – og at det måske ikke er så grinagtigt igen.. Og at det man altid, altid bør gøre er at måle undervejs og evt. tilpasse med egen mål 🙂

 • Reply Anita 10/02/2010 at 15:07

  Jeg går ud fra, at “det underholdende” er ironisk ment?

 • Reply Hanne 10/02/2010 at 16:14

  Hvor er det godt, at du har dit gode humør, frue 🙂

 • Reply Lone H 10/02/2010 at 19:20

  og latteren vil ingen ende tage 😀

 • Reply linda 10/02/2010 at 22:27

  Det er nok ligesom med peberkagerne i Hakkebakkeskoven… er man kommet uærligt til dem, så smager de ikke så godt ;o)
  Folkloren står også på min ønskeseddel, til når min pc igen er istand til at åbne links. Uanset hvilken browser jeg bruger, virket l…… ikke. jeg så den lille Isager børnemodel i et blad i weekenden, og blev bekræftet i at so-ein-ding skal ind her.

 • Reply Anne 11/02/2010 at 08:13

  Jeg er nu langt fra færdig med Snowbird, Kari, det er nogle lange seje pinde her nederst på jakken.
  Jeg er tæt på at ha’ strikket 300 g supersoft op, og mangler en del af kroppen og så begge ærmer, så jeg tror altså, at den ryger meget tæt, hvis ikke over, 700 gram.
  Men man kunne evt. strikke den bare en smule kortere…

  Dejligt at høre, at din Folklore er blevet god, Solrun, jeg håber, at du snart får det bedre, så du kan komme i den.
  Dine veninder kan jo også købe opskriften her på bloggen, hvis de synes, at det er nemmere end Etsy…

  Vi smiler bare, Tante T, der er ikke andet at gøre…

  Velbekomme, Bodil 🙂

  Hyg dig med det videre strikkeri, Helle, og lad det nu ikke helt tage livet af dig 😉

  Den kommer ikke til Bindestuen, Kirsten, men du kan da købe den her på bloggen – på beløbet!
  Jeg vil ikke være med til at kalde dig en krampe, for jeg synes også, at det er et tarveligt trick den strikkende sure dame har lavet, men det er sgu bedre bare at grine af det ellers bliver jeg måske lige så sur…

  Tak for tilliden, Anne 🙂

  Jeg ved ikke, om det var det, Yt, men sur var hun og det får hun lov til at fortsætte med…

  Det er nemlig sådan det er, Solveig, humor kan lægge selv det dårligste humør ned…

  Tak, Karina 🙂

  Strikkeprøver er vejen frem, Bodil, så dem laver vi (næsten hver gang) 😉

  Nej faktisk ikke, Anita, jeg mener det simpelthen, for jeg synes, at kombinationen af byttet opskrift og offentligt brok er SÅ morsomt.
  Hvis man ikke gider at betale for opskrifter, så burde man holde sin store mund, tænker jeg, man er lidt tosset, hvis man kaster sig ud i en klagesang over noget, som man i princippet slet ikke har, hvis du forstår!?
  Men ud over det, så ved du jo ganske udemærket hvordan jeg har det med nærighed omkring betaling for opskrifter, den har vi jo taget et par gange før 🙂

  Det har jeg heldigvis, Hanne, det meste af tiden…

  Vi griner, gør vi, Lone…

  Det er nok sådan det er, Linda 😉

 • Reply Anita 11/02/2010 at 13:47

  Sådan er humor så forskellig, kan jeg konstatere, og det er fint nok. Jeg blev bare nysgerrig omkring, hvori det sjove lå, medmindre der var/er tale om en skadefro latter. Så kan jeg måske bedre “forstå” det morsomme i hele billedet.

  Jeps, snakken om bytte-bytte-købmand har vi haft før. Jeg både køber opskrifter, bytter og låner blade, bøger og hæfter fra såvel private som fra biblioteket, som jeg så får nærstuderet og laver noget fra. Ganske som så mange andre, tænker jeg 🙂

  Og jeg er ikke kommet en skid videre med min Folklore (mangler stadig syning og klipning osv.). Arghh… det er simpelthen for dårligt!

 • Reply Kari 11/02/2010 at 23:03

  Takk for svaret! Lykken står den dumme bi, for jeg kan da ikke engang telle lengre! Jeg har faktisk 800 gram av garnet, så da må jeg bare få gjort ferdig skjørtet jeg holder på med, og så er jeg på pinnene igjen!
  De beste ønsker for weekenden! Måtte den bli som du ønsker 🙂
  Vakre tanker fra Kari*

 • Reply Kirsten 12/02/2010 at 23:40

  Hep! Dét vil jeg rigtig, rigtig gerne, Anne 🙂

  Sender du mig så måske en mail* med et kontonummer jeg kan sætte pengene ind på (og jeg skal lige ha´ beløbet at vide igen…) – og så får jeg en opskrift med post/mail bagefter? Det vil jeg bare blive superglad for 🙂

  Tak!!!

  * hallelujagoat(snabela)gmail(prik)com

 • Reply Christina 13/02/2010 at 18:13

  Min Folklore er blevet super nice hvis jeg selv skal sige det! Opskriften er lige i øjet – akkurat som forventet Anne.
  Kh
  Christina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.