Oplevelser, Strik, Udflugter

FANDANGO…

25/10/2008

Noro-fristelser…

Pinde for enhver smag…

For enhver smag…

Flowerbed…

Julegaveønske…

Beregninger…

I dag er der masser af garngale kvinder der muntre sig i Kolding og Fredericia, det ene sted køber de billigt ind på udsalg, det andet sted bruger de alle de penge, og måske mere til, som de har sparet på udsalget.

Sådan skal den skæres, det er lige efter mit hoved, og egentlig burde jeg ha’ hujet rundt sammen med alle de andre, men jeg har hjemmedag, jeg trænger og det er også godt bare at sidde her lige så stille.

Og mens jeg sidder og strikker, så tænker jeg en hel masse på en vidundelig oplevelse jeg havde i torsdags, strikkecafe i Fandango, det var herligt…

Hanne og jeg besøgte for en tid siden forretningen og blev grebet af den positive ånd og imødekommenhed vi mødte der, sjove bemærkninger og høje grin lød i lokalet, der var en livlighed og lethed, som man bestemt ikke møder i alle garnforretninger, og at der så var lækkert garn på hylderne, det gjorde bestemt ikke besøget ringere.

Vi opdagede, at der ind imellem var strikkecafé i butikken om aftenen, vi meldte os , vi ko, vi så, vi snakkede, vi strikkede, og vi har så meldt os igen og igen og igen, helt hen til sommerferien næste år!

Der var ikke bare strik og hyggesnak på programmet, ikke at det ikke er godt nok, men ind imellem er det skægt, at nogen tænker i andre retninger, så der var også brugbar undervisning og indlagt konkurrence, det var så godt…

Bordet var dækket med masser af lækkerier, og det samme var garnreolerne fyldt med; blød blød uld i alle nuancer og tykkelser, og der var bjerge af opskrifter og inspiration, de 3 timer fløj afsted.

Nogle havde mere brug for at sidde med tungen lige i munden og med dyb koncentration mod pindene, andre havde mere brug for at bruge tungen til at snakke en hel masse med og det gik så en smule ud over strikkeriet, ingen er vel i tvivl om, at jeg måtte strikke baglæns et par gange…

Jeg glæder mig allerede til vi skal afsted igen, og hvis man bare er det mindste interesseret i uld og hyggeligt selskab, så synes jeg ikke, at man skal snyde sig selv for en tur til strik hos Fru Fandango, a.k.a Sys Fredens.

Det kan selvfølgelig være lidt problematisk, hvis man bor alt for langt væk, men hvis det bare er lidt langt, så prøv alligevel, bare en enkelt gang.

Jeg er glad for at vide, at jeg én torsdag om måneden skal sidde der nørkle i godt selskab…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply yt 25/10/2008 at 16:35

  WOW, sikke en butik. Den skal de elt bestemt besøges en skønne dag.
  Det er ikke nemt at nå det hele eller have overskud til det, messer kommer der jo igen.

 • Reply anne (den anden af slagsen) 25/10/2008 at 16:46

  Jeg har tit tænkt på at melde mig til. De er min lokale ynglish pusher og jeg kommer der så ofte at de kender mine børn ved navn, ved hvad jeg lige mangler før end jeg selv gør og altid byder på kaffe. Jeg elsker den butik, men strikkecafen er jeg ikke nået til. Måske næste gang……..

 • Reply Anette 25/10/2008 at 16:55

  Jeg kommer også jævnligt ved Sys men har endnu ikke været med til strikkecafe på trods af, at hun spørger mig hver gang. Men lige pludselig en dag så skal jeg med. Det er nemlig rigtig hyggeligt 😛

 • Reply Fríða 25/10/2008 at 17:01

  suk, sikke nogle guf-billeder! dejligt at have et sådan stam-sted at gå til når man behöver samvær med ligestillede. og til lykke til Laura og jer forældre med det gode resultat i aftes.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Sifka 25/10/2008 at 17:11

  Der må jeg vist en tur forbi i den kommende uge. Det ser for lækkert ud til at lade være.

 • Reply Jonna 25/10/2008 at 17:30

  Åh ja, Fandango – det er et spændende sted. Jeg har gået hele dagen og været træt at, at jeg ikke kunne komme til garnudsalg i denne weekend, men jeg tror sørme, at jeg vil bruge pengene i Fandango, når jeg kommer til Århus igen!

 • Reply Hanne 25/10/2008 at 18:52

  Jeg glæder mig også til næste gang….du er jo en del af hyggen :O)

 • Reply Pernille 25/10/2008 at 19:22

  Jeg fandt Fandango, da jeg i efterårsferien var i Århus. Sikken en dejlig butik – sendte straks ýndlingstanten derhen, næste gang hun kommer ind mod midtbyen 🙂

 • Reply Tine Pedersen 25/10/2008 at 19:25

  Tak for sidst.
  Det var en rigtig hyggelig aften.
  Super fede billeder du har taget. De fanger lige præcis ånden hos Fandango.

 • Reply merete 25/10/2008 at 22:38

  du godeste. et øjeblik troede jeg det var dit noro lager. ja, man ved jo aldrig.

 • Reply Anne 26/10/2008 at 10:57

  Jeg er sikker på, at du vil synes rigtigt godt om både butik og betjening, Yt 🙂

  Meld dig, Anne, jeg ville elske at være der sammen med dig!! Det er jo bare en enkelt aften om måneden, og det vil være godt for dig at blive luftet lidt.
  Jeg er skrevet op på torsdagsholdene i det nye år, vi ses gør vi ikk’ 😉

  Bare sørg for at blive meldt til i god tid, Anette, der er booket pænt op, Hanne og jeg kunne ikke komme igen før efter nytår…

  Har i slet ikke noget, der ligner, Frida? Det er rigtigt dejligt at være sammen med mennesker, der er lige så uldne som en selv 🙂

  Du vil elske det, Sifka, det ved jeg! Du kan jo sende en lille mail om, hvornår du er der, så kunne det jo være at Panda’en fandt vej på samme tid…

  Jonna, jeg har lidt samme plan, jeg synes nærmest at jeg har sparet penge denne weekend, hverken udsalg eller messe for mit vedkommende, mon ikke det næsten kan retfærdiggøre indkøbet af et lækkert kit…

  Lige over, Hanne, og skal det ikke også være med indlagt middag næste gang…

  Pernille, det er et sted man har lyst til at komme tilbage til MANGE gange 🙂

  Selv tak, Tine, det var en rigtig dejlig aften! Jeg tror, at jeg bliver nødt til at komme derud i dagslys engang, for jeg er ikke så glad for blitzbilleder, go’ undskyldning ikk’ 😉

  Gid det var, Merete, gid det var!!

 • Reply Ann 30/10/2008 at 03:04

  Hej Anne,
  Lige et spoergsmaal i sidste oejeblik, kan man handle i Kolding udenfor udsalgstiden?

  Mange hilsner fra
  Ann, som er paa vej til DK om et par dage

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.