Strik

NØRJ, DEN ER FOR VOKSNE…

14/06/2008

Zimmermann for voksne…

Ravelry er en guldmine, og der er for mig intet tegn på udtørring af årerne, jeg kan blive ved med at finde noget, som jeg bare må lave – nu!!

Vi er mange, der glædes over alle de fantastiske ting, der er at finde, over al den inspiration, der er at hente, og så er vi også nogen, der gang på gang falder over det samme og uafhængigt af hinanden slår op til det samme på samme tid.

Jeg meldte mig sidste uge til en KAL (knit-a-long altså) for en February Lady Sweater, for når nogen havde gidet at lave yndlings-babytrøjen om til en størrelse voksen, så gad jeg i alle tilfælde også at strikke den…

Det oplagte garn var ikke på lager, så jeg kiggede dybt i strikkekurven og trævlede i stedet to halvfærdige arbejder op, og  – swush – så var garnet klar, Tvinni og Isager Alpaca, dejlig kombination der passede i strikkefasthed og “look”, og efter mange laaaaange retriller drøner jeg nu videre med mønsterdelen, dejligt afvekslende, når man lige ser bort fra de nu lange vrangrækker.

Så her strikkes Lady Sweater i ladylike grå, andetsteds strikkes der i noget mere livligt og fantastisk garn, det bliver sjovt at se, hvor forskelligt de vil falde ud.

Jeg er vild med mit nye strikketøj og vild med Ravelry…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Stine 14/06/2008 at 19:50

  Jeg har også gemt opskriften på trøjen. Den er virkelig sød, men jeg er lidt usikker på om jeg kan strikke den. Nu er den gemt i min undrekasse og måske det kan gå med kompetent hjælp fra veninden i sommerferien… God strikkelyst 🙂

 • Reply susanne vestergaard 14/06/2008 at 20:06

  Ihhh, den bliver med garanti dejlig – og ja, der er mange ser nu er igang med den…. og også jeg H A D E R de hele vrangpinde men som en kær strikkende nørd jeg lige måtte ha’ lidt oversættelses-hjælp hos, skrev til mig, så kunne jeg jo tage og betragte dem som; pausepinde fra mønsterpinden hvor der skal holdes tungen lige i munden for at sikre, at jeg ikke er for nonchalant fordi det kun er 7 masker det går over, så jeg nu også får slået om og strikket rigtigt samme i den helt rigtige rækkefølge på mange masker – og tænk, det gør jeg nu; tænker vrangpindene som en slags pausepinde!!!
  Kh Susanne

 • Reply Liselotte 14/06/2008 at 21:09

  Jeg er ved at strikke den nederste retrillekant på ryg og forstykker. Det går stærkt og det ser lovende ud, så jeg er fortrøstningsfuld 🙂

 • Reply Lise (Fru Kvist) 14/06/2008 at 22:21

  Hvor bliver den bare flot – jeg er også vild med gråt og har trøjen på min (lange) to-do-liste. Jeg finder stadig nye smarte funktioner i Ravelry og glæder mig over dem alle, lige med undtagelse af den, der viser hvor meget man rent faktisk får lavet fra sit strikkebibliotek, er den virkelig nødvendig?

  PS. godt at se dig igen!

 • Reply Astrid 14/06/2008 at 22:44

  Åh, hvor ser det lækkert og fristende ud. Men der skal altså være mere tid tilovers i mit liv, før jeg skal lære at strikke – det er svært nok at få plads til resten. SUK – men hvor ser det godt ud! 🙂

 • Reply Jane N 15/06/2008 at 07:31

  Den er altså flot den voksenfebruary og den er røget op som nr 1 på min to-do liste. Jeg VIL ha sådan en trøje, basta!

 • Reply Bodil 15/06/2008 at 08:17

  Trøjen står også på min må-snart-strikke liste – faktisk har jeg også tænkt på den i grå – eller en i skøn lys lilla måske..

 • Reply Ulla V. 15/06/2008 at 08:38

  Jeg gemte den også for et stykke tid siden…jeg er helt vild med den grønne farve, som den er strikket i!!
  Men jeg må sige, at den også gør sig – mere end smukt – i grå ;0)

 • Reply Helle K. 15/06/2008 at 09:16

  Den er også gemt hjemme hos mig, men som ikke-hardcore-strikker, er det ikke sikkert, at jeg når længere end til at beundre din …

 • Reply Anne 15/06/2008 at 12:24

  Den kan du sagtens strikke, Stine, den er lige-ud-af-landevejen-agtig og med hjælp fra en veninde kan det kun gå godt 🙂

  Positiv tænkning der, Susanne, fra nu af hedder de også pausepinde her hos mig…

  Du er hurtigere end hurtigst, Liselotte, glæder mig til at se lyn-resultatet…

  Den funktion hopper jeg let og elegant henover, Lise, man skulle jo nødigt få lettere dårlig samvittighed…

  Der bliver bedre tid, når børnene vokser til, Astrid, så bliver der atter tid til at vælge aktiviteter, der kun er for dig…

  Her fik den også lov at skubbe alt andet til side, Jane, den er nemlig bare skøn…

  Lys lilla ville også være fint, Bodil 🙂

  Lige sådan har jeg det også, Ulla, vild vild vild med det lidt særlige grønne!
  Men grå er mere anvendelig her hos mig…

  Du skal finde dig en dejlig krog i din nye have, Helle, og så sætte dig med pinde og en hjælpe-bog, så skal du snart få det lært…

 • Reply britt 15/06/2008 at 12:36

  Den bliver skøn, Anne! Også jeg har skyndt mig at hapse en kopi – den må strikkes – den ser SÅ fin ud!
  KH Britt

 • Reply Karina 15/06/2008 at 13:41

  Jeg kom også til at gå igang med trøjen….satte mig ude i drivhuset da det er for blæsende og koldt at sidde stille udendørs. Jeg fandt noget garn der var tiltænkt noget andet, men måske kan der blive til begge ting…..eller også må jeg købe noget andet når jeg når dertil. Ude fra drivhuset kan jeg ikke se alle de ting jeg burde tage mig af denne søndag….jeg smutter derud igen – NU! Glæder mig til at se din udgave! God søndag.

 • Reply Anne 16/06/2008 at 09:34

  Jeg bruger faktisk det garn, som jeg havde købt mig til Viften, Britt, for den ser jo også fin og lækker ud, men nu blev det så til en FWS i stedet, og det er nok ikke så ringe endda…

  Drivhuset er et dejligt sted at sidde, Karina, det nyder jeg også, vi taler tit om, at vi burde ha’ købt et meget mere rummeligt et af slagsen, så der havde været mere plads til både at sidde og at dyrke…

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » ÆRME-BEREGNINGER… 21/06/2008 at 10:38

  […] er der gang i ærmestrikningen på min FLS, og jeg ville ønske, at lørdag ville ha’ lidt mere strikketid, for jeg glæder mig til […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.