Arbejdsliv, Bloggen

ALIVE…

14/06/2008

Tak for alle de rigtigt søde kommentarer i skrev ved det sidste lidt trætte og sukkende indlæg, de varmede og gjorde godt, måske peppede de endda lidt op, og det var fint, for jeg var ved at løbe tør for pep.

Der er liv i mig, jeg er på vej op til overfladen, jeg strækker mig, gaber højlydt og rynkerne omkring øjnene er nok lidt tydeligere end ellers, men jeg er her, det er weekend, jeg har fri, og jeg vil bruge tiden på at vinde lidt af min energi tilbage og også på at komme tilbage til bloggen.

Det føles godt, gør det….

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Bodil L 14/06/2008 at 19:34

  Det er sørme dejligt, Anne ;-)God weekend

 • Reply susanne vestergaard 14/06/2008 at 20:00

  Dejliiiigt, Anne – har savnet dine input!
  Kh Susanne

 • Reply Charlotte Illum Larsen 14/06/2008 at 20:57

  Jamen heeey Anne – du er back… dejligt – du er træt og det er forståeligt – den første tid er altid lidt hård – mange nye indtryk, input og ting der skal fordøjes og placeres på de rigtige hylder mentalt… godt du er tilbage min ven. Hilsner fra Ærø

 • Reply Anne 15/06/2008 at 12:19

  Tak og i lige måde, Bodil…

  Jamen så må vi håbe, at jeg kan skrive som jeg plejer, Susanne 😉

  Måske ikke i vanlig stil, men dog tilbage, Charlotte, og det er dejligt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.