Mad, Skoleliv

TIL FROKOSTKLUBBEN…

20/05/2008

100-vis af skiver…

Sur-sød…

Om onsdagen slipper jeg for at tænke på madpakke til mig selv, i alle tilfælde på 9 onsdage ud af 10, for om onsdagen har vi spiseklub på lærerværelset, hvor 10 hold på skift laver mad til resten af slænget.

Hver 10. uge er det så mig og min makker, der står for forplejningen, og sådan en onsdag er det i morgen…

Vi har tilladt os at hopper over i den lave ende af gærdet, vi har temauge og er spredt for alle vinde og oven i det temmelig travle, så vi byder på hotdogs, men altså med slagterens gode pølser og med sirligt hånd-hakkede løg.

Og hjemmelavet agurksalat…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 20/05/2008 at 18:15

  Dejligt med sådan en frokostaftale. Hotdog kan være ualmindelig ækelt, med med gode og kærligt tilberedte råvare en mundfuld der får englene til synge…..

 • Reply Anne 20/05/2008 at 20:26

  Jeg glæder mig nu til at sætte tænderne i en knasende sprød ristet med det hele, Anne 🙂

 • Reply Lis by UK 20/05/2008 at 21:00

  Uhm, altså Anne, her sidder jeg i UK og ville ønske jeg var med til den frokost, jeg er vild med sådan en af de rigtig go´hotdogs, skal helst have en når vi er i DK….velbekommen siger jeg bare med et suk 🙂

 • Reply Anne 20/05/2008 at 21:06

  Tak skal du ha’, Lis, du må ha’ en til gode til næste gang, at du kommer til DK 😉

 • Reply Lis by UK 20/05/2008 at 21:41

  Ja, det skal du altså kun sige en gang, Anne…..kommer, kommer så gerne 🙂 ha´en go´onsdag med “det hele”….

 • Reply Dorte Nielsen 21/05/2008 at 06:20

  God morgen Anne.
  Det lyder ikke tosset.
  Jeg er hjemme i dag, Carla slog sig ret tæt ved øjet igår, og ligner nu en bokser der har gået 12 omgange. Moderen synes, at det store blå-bokser-øje skal have lidt ro herhjemme.
  God dag Dorte :O)

 • Reply Anne 21/05/2008 at 15:29

  Det gør du bare, Lis, du ved hvor du kan finde mig 🙂

  Stakkels Carla, håber i har haft en god dag trods alt, Dorte.
  Og hot-dog’gen, den var forrygende…

 • Reply Dorte Nielsen 21/05/2008 at 15:56

  Åhh, jeg kommer til at tænke på de fantastiske økologiske oksepølser, som vi får bragt fra “kobilen”.
  Det har vi Anne. Hun var ikke så mærket som moderen. Det værste var, at hun var faldet om morgenen. Og jeg fik først noget at vide, da jeg hentede hende ved 4-tiden…. Skal lige have fortalt dagplejen, at næste gang skal hun ringe!! Det må have været et misforstået hensyn i forhold til om jeg kunne forlade jobbet. Her er ingen tvivl, børnene er de vigtigste.
  Fortsat god dag. Dorte.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.