Lækkerier, Mad

JAMEN DET KA’ DE DA…

11/06/2009

Fars-dags-gave…

Ovnbagt camembert…

Lære at lave mad – alle sammen –  selv min søde mand, hvis kompetencer ved komfuret lander i nærheden af spejlæg og ristede pølser, og hvis det går livligt for sig lidt pasta naturel.

Men nu er Torben blevet venner med Jamie og snart vil det ene delikate måltid efter det andet flyde i min retning, og det bliver så dejligt, gør det!

Der blev lagt smukt fra land med Rigatoni med ovnbagt camembert, lækkerbid siger jeg bare…

Torben har aldrig kunnet se fidusen i at skulle lægge sig i selen for at lære at lave mad, han er jo for pokker gift med en kok og så har man tabt på forhånd, mener han, ingen grund til anstrengelse udi den kunst-art.

Men når kokken nu havde truet med strejke og lovet svedne retter i bar’ protest, ja så blev fars dags-gaven modtaget med glæde og smil om mund, for sulte gider han nu alligevel ikke, ham Torben Spejlæg!

Jeg vil glæde mig til de næste mange tirsdage, hvor jeg ikke skal koge, stege og brase men bare kigge, tipse og nyde, jeg har allerede mundvand og saligt smil ved tanken omVindaloo, Kylling Korma og rålækre retrorejer med Marie Rose sauce.

Det bliver så godt – især fordi jeg ikke skal lave det selv…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Hanne 11/06/2009 at 18:08

  Godt gået, Torben…………..Giver du enetimer, for Tommy kunne sagtens trænge til lidt inspiration :O)

 • Reply Liselotte 11/06/2009 at 18:24

  Årh nej… bare nu ikke min kok laver samme revolte… *suk* 😉

 • Reply Pernille 11/06/2009 at 19:00

  Min kok herhjemme nyder bestemt, han ikke altid er den der laver mad. Og vi nyder begge at ungerne er blevet så store, at dde hver har en fast maddag.
  Mad smager bare bedre, når men ikke altid er den, der skal lave det.

  Tillykke med den nye mesterkok 🙂

 • Reply Signe 11/06/2009 at 19:56

  Det kunne da være at det var en gaveidé til min husbond – sammen med nogle trusler om masser af (oh skræk!) vegatarmad, hvis han ikke selv svinger en kødgryde 🙂
  Jeg satser nu også stærkt på et par maddage til ungerne efter sommerferien – det er bare sjovere at lave mad, når man ikke pinedød skal være eneansvarlig hver dag!

 • Reply Nette 11/06/2009 at 20:56

  Står der noget i den bog om, hvordan man får manden overtalt til at rejse sig fra sofaen og gå i køkkenet, eller er det udelukkende opskrifter?
  Min kan nemlig godt, han bilder bare sig selv og mig ind, at jeg laver bedre mad end ham, men jeg har det ligesom du; maden er dejlig, specielt fordi man ikke selv har lavet den. 🙂

 • Reply Britta S 12/06/2009 at 00:59

  Hey – det er da lige Janniks fødselsdagsgave vi har der!
  Jeg har tit spekuleret på hvad han fik at spise før han lærte mig at kende 😉

 • Reply Mette 12/06/2009 at 07:13

  …vil det sige at bogen er værd at investere i….!? Lyttede til min gode samvittighed da reolen i forvejen rummer adskillege JO bøger, som ikke alle bliver rørt. Omvendt kan og vil min mand gerne udvide sine køkkenkompetencer, så var det jo en mulighed at begave ham med bogen.

 • Reply Hanne 12/06/2009 at 07:42

  Jeg tror sgi´ jeg vil indføre køkkenfri-tirsdag for moderen, når nu afkommet kommer hjem fra efterskolen…. og forære ham Jamie-bogen !

 • Reply Suzanne 15/06/2009 at 10:53

  Jeg elsker når Elektrikeren laver maden og det sker nu de fleste af dagene. Jeg vil tro at en kok kan blive endnu mere træt af at lave mad, end os andre husmødre som hver dag hører ‘hvad skal vi have at spise’, men som sjældent får forslag til selvsamme.

  Velbekomme… Mon ikke pausen fra kokkeriet får Torbens frembringelser til at smage som selv den mest populære koks madlavning 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.