Haveliv, Planter, Udflugter

ESPRESSO…

20/05/2008

Geranium Espresso…

Mellem diskenspringer-tjansen og barnedåbsmadsfremstilling nåede Helle, Sophie og jeg en tur til Forårsdage på Løndal Gods, hvor mange udstillere fristede med alt fra vafler over zinkbaljer og havelygter til skønne stauder.

Tomhændede gik vi ikke hjem, men hvis de havde skullet leve af vores køb, så havde der været tvansauktion med det vuns, for det blev kun til ganske lidt til vores bede og kun af den organiske slags, alt deres pynt og hurlumhej gik vi udenom.

Men en Geranium maculatum “Espresso” pryder nu mit nye staudehjørne, og forhåbentlig vil den trives og vokse sig stor og mægtig, så den kan deles og komme til at være en fin kontrast i de andre bede, der også blomstre i lilla og lime.

En violfrøstjerne og en Julerose kom også med hjem, den sidste desværre uden sit planteskilt, men jeg mener, at den var mørk, som denne her, jeg må vente i spænding til næste forår…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Liselotte 20/05/2008 at 14:27

  Jeg fik to violfrøstjerne foræret forleden dag. De er sat i jorden og jeg kan slet ikke vente, til de engang viser pragt 🙂

  Geranierne er skønne i bedene. De breder sig lystigt og deles nemt. Dem er jeg også vild med 🙂

 • Reply Ulla V. 20/05/2008 at 14:29

  Det er så dejligt med nye planter, men i tiden fræser Otto vores op lige så hurtigt som vi planter dem!!

 • Reply Anne 20/05/2008 at 14:32

  Jeg har også en hvid violfrøstjerne, Liselotte, de er skønne, jeg forelskede mig helt og aldeles i dem oppe i haven i Hune, det skønneste sted på jorden, næsten…

  Ham Otto altså, han er en værre en, men sådan er det at ha’ hvalp i huset, Ulla, have må være have en sæson, og så kan man (måske) få sat skik på det igen.
  Nugga kommer ind imellem til at lave noget ret uheldigt med sine store poter og sine mange kilo, og hun ser meget “lille” ud, når Mutter her kommer skidtene hen over græsset med sure øjne, min have skal hun ikke grave i 🙁

 • Reply Sifka 20/05/2008 at 17:46

  Jeg venter lige så spændt! Det er smukke ting du har købt.

 • Reply Anne 20/05/2008 at 17:55

  Jeg håber, at det er den mørke julerose, Sifka, men ellers bliver jeg nu nok glad for en anden, hvis det skulle vise sig at være en fuser 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.