For hjerte og sjæl, Haveliv, Pigerne, Udeliv

DRIVERLIV…

10/05/2008

Kinesisk skygge…

Have-kontoret…

Pigerne trækker i skyggen og lader sig vugge i hængekøjen med musik i ørerne, vi andre graver og rumsterer rundt omkring dem, og engang imellem kigger de op og kommer med en frisk kommentar.

De skal passe på, at vi ikke får nok og sætter dem til at stikke kanter af…

Havehuset er gjort rent og står nu klar til at tage imod de af os, der nyder en stille stund i eget selskab. Der er pudset vinduer dernede, lagt friske vattæpper ind i sofaen og i aften vil jeg slæbe en stak havebøger derned, så der er lidt lekture klar, når jeg ind imellem trænger til at hvile de sorte hænder, der ordner have fra tidligt til silde.

Jeg kunne selvfølgelig også vippe Amanda ud af hængekøjen, så jeg kunne ligge og få lidt sol på træerne, mens jeg blev klogere på forbedring af kedelig midtjysk stenet sandjord og drømte og en terrasse mere med plads til tilbagelænede kurvestole og gin & tonic…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply miri 10/05/2008 at 19:14

  Dejligt , at du er tilbage 🙂

 • Reply Liselotte 10/05/2008 at 19:26

  Altså… den der hængekøje står der altså Liselotte på, næste gang jeg kommer. Du må hellere advare frøkenen… for jeg skubber! 😉

 • Reply Anne, Mandagspigen 10/05/2008 at 20:17

  Det der havehus…behøver jeg sige mere? det er da for sejt/lækkert/ og hvad jeg ellers kan komme med af superlativer 🙂 vil da vise det for herren her i huset , bare sådan, hvis nu lige han ikke ved, hvad han skal bedrive tiden med 😉

 • Reply Sifka 10/05/2008 at 21:18

  Jubi, dørene er åbnet til din dejlige have og dit skønne havehus. Glæder mig til at følge med:)

 • Reply Dans på roser 10/05/2008 at 21:52

  Så deilig. Ja, hengekøyen må du innta, om bare for et øyeblikk. =)

 • Reply Bodil L 11/05/2008 at 07:00

  Det havehus er da et fantastisk sted for pigerne, og så den hængekøje…… Ha en rigtig god pinse 🙂

 • Reply Anne 11/05/2008 at 08:41

  Tak Miri 🙂

  Ja, det gør du vel, Liselotte, men jeg er sikker på, at Amanda frivilligt overlader dig pladsen, hvis hun bare må være med på en lytter 😉

  Du behøver ikke at sige mere, Anne, vi elsker det også! Og når vi en dag finder lyst og tid, så skal det isoleres og beklædes indvendigt, det ville sikkert være nysseligt med en sart lyseblå på væggene derinde.
  Sæt du bare husbonden i arbejde, nu er i jo ved at være færdige med ombygningen, og han skulle jo nødigt kede sig 😉

  Jeg skal gøre mit bedste for at dokumentere, Sifka 🙂

  Jeg nåede det ikke, Kathrin, men i dag, der skal jeg ha’ en lur dernede, det er ganske sikkert!

  Havehuset er dejligt for pigerne, Bodil, og for mig, der tit lister mig ned for at få et stille kvarter.
  Også god pinse til dig…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.