Lidt af hvert

SPREDT FÆGTNING…

25/05/2007

En lang og fredelig fri-fredag er blevet brugt på ingenting og så alligevel en hel masse, det er bare foregået sådan temmelig uorganiseret og lala-agtigt.

Jeg har været ude det meste af dagen, er hoppet fra gøremål til gøremål, og kun enkelte ting er blevet gjort helt færdige; der er luget i staudebedene, sådan da, der er luget under den lange bøgehæk, sådan da, der er plantet krukker til, sådan da, og gjort sommerklar ved hoveddøren, sådan da!
For alle steder mangler der af en eller anden grund lige det sidste, det sidste ukrudt, den sidste potte, sådan en dag har det været, lala.

Ikke lala på den trælse mellemtilfredse måde, men på den helt rigtige tilbagelænede afslappede hvad-vi-ikke-når-i-dag-når-vi-nok-i-morgen-måde.

Jeg har også nået at vaske en kæmpe taske med svedige teenagerpigers fodboldtøj, det er tørret på snoren og lagt tilbage i tasken til tirsdagens kamp, jeg har drukket kaffe med mine svigerforældre, og med en kollega, der kom forbi, og så har Hanne været på besøg til en cola og lidt strik.

Jeg har set min kat æder et firben, jeg har ligget og finsovet lidt på græsset sammen med min hun og jeg har spist mig en klemme med barndommens foretrukne, spegepølse med remoulade og ristede løg, den var faktisk lige så god som dengang for længe siden.

Det har været en dejlig dag, og heldigvis er der stadig mange timer tilbage af den, vi pønser på hente-mad og dvd, vi skal ligge på langs, flyde og nyde, det er dejligt, og også dejligt at vide, at der er hele tre fridage forude…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply TinaMAndersen 25/05/2007 at 18:22

  Det lyder som en rigtig god fredag.

 • Reply strikke_jane 25/05/2007 at 19:17

  Det lyder som en dag efter mit hoved, hvis jeg bare lige kan blive fritaget for den der spegepølsemad – det er ikke lige mig… :-))

 • Reply Anne 25/05/2007 at 20:28

  Det har bare været en rigtig god dag, og spegepølsemaden, ja den var også god, men kun fordi det var en super-pølse, og fordi jeg nøjedes med en enkelt, bare for nostalgiens skyld 😉

 • Reply Fríða 25/05/2007 at 20:30

  suk, lyder dejligt, sådan en dag har jeg osse haft, har kun lavet hvad jeg lige havde lyst til der og da, men alligevel nået en hel masse.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply HANNE 25/05/2007 at 22:22

  Hej Chokoladebrune hippie.
  Du kunne da strikke din Lotus Lace i den anden farve Noro, eller starte på Plissé, eller…..Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på. Tak for en hyggelig eftermiddag 🙂

 • Reply Sylvia 26/05/2007 at 00:38

  Ja, da er du den heldige….for jeg har nemlig jobbhelg, og må opp i morgen tidlig for å gå på jobb.

  Men nå nyter jeg begynnelsen på natten med etpar glass rødvin….så litt helg kjenner jeg at det er!!!!

  Ditt halstørkle blir nydelig!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.