Lidt af hvert

OPTIMISTERNE…

17/04/2006

Vi tror på det, nabokonen, som slet ikke er en kone, og jeg; vi vælger den positive indgangsvinkel, og regner med, at vores overvintrede pelagonier og andet smukt er villige til at sætte nye skud!

Ingen af os havde husket at få givet alle kasserne et bløb vand ind imellem, og nogle af planterne er nærmest mumificerede, men andre, de har altså grønne saftige stængler, nu vi har klippet det visne og brune væk…

En zinkpotte med en skærmlilje havde jeg også fået ind i deres skur, den er på vej op og vil om nogle måneder smykke vores terrasse med store runde blå blomster!

Skulle vi, trods vores glade forventninger, ikke se et eneste nyt skud eller grønt blad på alle blomsterne fra sidste sommer, ja så kan omegnens planteskole godt ruste sig, vi kommer væltende og vi køber stort ind, for en sommerterrasse uden blomsterflor, den er lige så trist som kold havregrød!

Mens jeg venter, da glæder jeg mig over mine små krøllede stedmødre…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Fríða 17/04/2006 at 13:43

  det bliver spændende at se hvis I får nogle blomster ud af det. flot törklæde, har du strikket glatstrik med indrullede kanter, eller er det noget mere kompliceret? jeg har nogle bomuldsgarnsrester liggende, måske en idé at efterligne dig.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Dorte 17/04/2006 at 17:35

  Selvfølgelig bliver der blomster ud af det !! Du tror på det, nabokonen tror på det, jeg tror på det ….

  Kh Dorte

 • Reply Anne 17/04/2006 at 19:43

  Og hvilke blomster, når de kommer 😉

  Frida, tørklædet er så simpelt, som det kan blive; bare glatstrik, og de rullende kanter skærmer for en knap så søn bagide, så der er sådan set smart nok…
  God måde at bruge bomuldsrester på, jeg vil nokmogås forsøge mig med et, der er lidt mere tilfældigt i farvevalgte, masser af smalle striber i alle mulige, og umulige, farver!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.