Lidt af hvert

AF OG PÅ PINDENE…

25/05/2007

Hippie-striberne er helt færdigstrikkede, og halvvejs i monteringsfasen, suk-støn-ak jeg synes det er så ufatteligt kedeligt, men jeg er kommet til at holde af trøjen undervejs, så jeg må nok hellere få sat ærme nummer to på.

På pindene sidder en forkølet lille mønsterrapport af Lotus Lace, garnet er det rigtige denne gang, men jeg kan simpelthen ikke fordrage at strikke i bomuld, jeg kan bare ikke, det er for hårdt for fingrene, så den ryger altså af pindene igen.
Jeg vil gerne strikke den, for den er så sød og sommer-fin, men det må blive i en blanding af uld og bomuld, eller måske noget uld-silke-noget…På et par andre pinde sidder mit 5. bidrag til 12 Projekter, en halsklud i Lucca Extra Fin, mønsteret er rib med enkelte “rende-masker”, jeg har 100 g. garn og strikker bare til der ikke er mere, så må vi se, hvor mange gange, det kan kastes om halsen.

Med undtagelse af en enkelt taske, har min projekter til gruppen indtil videre alle været noget til halsen, og sådan bliver det nok ved med at være.
Men det er fint, for jeg har det allerbedst, når min nakke er uld-belagt, jeg bilder mig ind, at det mindsker mine migræner.
Det er sikkert bare en fis i en hornlygte, men pyt, sådan er der jo så meget.I aften vil jeg forkæle mig selv med et nyt stykke strikketøj, hvad det skal være, ved jeg ikke, men med Lotus i optrævlet tilstand, så må der være plads til lidt lækkerier…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Julia Zahle 25/05/2007 at 19:45

  Sjovt, jeg er helt kommet til at holde af at strikke i safran og muskat… synes det har en slags “fasthed” jeg sommetider trænger til midt i al det uldgarn. Håber dog stadig på snart at få lov at se en færdig Lotus…

  Rendemaske-kluden er flot, farven lækker.

  Og jeg håber også at du viser Hippie-trøjden, mens du har den PÅ?!

 • Reply Anne 25/05/2007 at 20:27

  Uha, fasthed det er bare ikke mig, Julia, men jeg vil lede efter noget uld/bomuld, sådan half-and-half, og så gi’ mig i kast med endnu en Lotus top, for den er bare så sød.

  Du skal nok få et Hippie billede med bare tæer og blomster i håret 😉

 • Reply Sifka 25/05/2007 at 23:52

  Den er altså vildt lækker og jeg må eje en selv.
  Glæder mig til, at se de lovede billeder.
  Hippie, styrer for vildt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.