Lidt af hvert

KATTESIKRE FUGLE…

01/04/2007

Vi ser ikke mange fugle tæt på vores hus, rovdyrene holder dem væk; ikke fordi vi ønsker det, men fordi fuglene, trods alt, er kloge nok til ikke at lægge sig ud med Bella og Aja, der er toptunede jægere.

Jeg har ellers forsøgt at hænge fine pileting op, både mejsebold-holdere og foderhuse, men der er aldrig kommet en eneste lille forkølet gråspurv til…

I denne uge er der flyttet to fugle ind i haven, en kolibri og en due, de er af metal, så kattene kan bare komme an, kan de!
Kolibrien, som faktisk er en lille foderskål på pind, har min veninde slæbt hjem fra USA, hun havde et par stykker med i kufferten, det udløste en afregning på 25$ for overvægt.
Den står ude i det hvide staudebed nu, og når aftenerne bliver lidt lunere, så kan der komme til at stå noget lysværk derpå, for fuglene kommer jo alligevel ikke.

På bordet udenfor terrassedøren er der flyttet en kongelig due ind, den kom med hjem fra Herning i går, spøjs ser den ud, den passer godt her hjemme.
Og Bella er velkommen til at sætte de sylespidse kattetænder i struben på duen her, den er af det rene jern og tung som et ondt år, så kan hun lære det, kan hun, den killer…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Liselotte 01/04/2007 at 11:59

  Duen er helt og aldeles vidunderlig med den guldkrone – dit heldige asen 🙂

 • Reply HANNE 01/04/2007 at 16:45

  Det indbyder til en aften med dit sjal om skulderen og en gyngesofa på verandaen

 • Reply Charlotte Illum Larsen 01/04/2007 at 20:56

  mmmmm en lækker opstilling du der har fået banket sammen… der er ikke noget som smukke ting at hvile øjet på

 • Reply Marianne Hansen 06/04/2007 at 22:31

  Jeg er så forelsket i din due. Hvad hedder mærket og hvor kan den købes?

  Hilsen Marianne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.