Lidt af hvert

MAGNOLIE…

01/04/2007

En af mine veninder har et kæmpe Magnolie-træ i sin have, og heldigt for mig, så deler hun gerne ud af de mange store grene.

Forleden kom hun med én, der var fyldt med små grønne knopper, og nu står den allerede med flere velduftende blomster i de skønneste nuancer af hvidt og rosa.Jeg må ha’ mig en Magnolie, nu, så er der vel basis for, at jeg kan hente grene ind fra mit eget træ, når jeg engang er gået på pension…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Sofie 01/04/2007 at 11:16

  Det er vel heller ikke en dårlig tanke at kunne fylde huset med så flotte magnolieblomster når du en gang er blevet pensionist 🙂 Så få bare det træ i jorden..

 • Reply TinaMAndersen 01/04/2007 at 16:18

  Vi plantede et sidste år, og jeg glæder mig vildt til det blomstre.
  Fantastiske blomster, så ja, få det nu i jorden!!!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.