Lidt af hvert

GREECE-GEEK MED ENKELTE FORBEHOLD…

25/09/2006

Så er hun hjemme igen, Sophie, smækker-lækker brun og udhvilet efter en god ferie på Lesbos!
Det var dejligt at se hendes store smil på banegården i Horsens , og ikke Skanderborg som jeg troede, dejligt at ha’ hende hjemme i nærheden igen.

Jeg har altid opfordret hende til at rejse, til at se verden, hun har pænt betakket sig for andre rejseoplevelser end velorganiserede ferier, og når jeg så mærker klumpen i halsen der på banegården i aftes, så griner jeg sgu af mig selv, én uge hjemmefra og mor må snøfte!

Jeg ville gå fuldstændig i opløsning, hvis hun pludselig annoncerede et halvt års rundrejse i Asien, eller måske noget hjælpearbejde i Amazon-landet, jeg ville hulke, og skal ikke sige mig for god til måske også at kunnw finde på at plaaaage hende om at blive hjemme…

Mellem os sagt, så er jeg godt tilfreds med, at hun er sådan en hjemmefødning, men jeg bliver ved med at opfordre til udrejse, for det giver gode oplevelser og hår på brystet, og jeg klarede det jo nok også, hvis hun en dag strøg afsted!

Grækenland havde været godt, som altid, men Lesbos besøges vist ikke igen, der var lækre varme kilder, men for få Bounty-strande til at solbade på…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Connie 25/09/2006 at 14:16

  Som mor til en der tog til Kina i et halvt år – jo man tuder – især når hun går til sikkerhedscheck og man får det sidste glimt af hende og ved at der går 6 mdr inden man ser hende igen. Nu snakker hun ovenikøbet om at blive 17 dage mere så hun kan opleve de kinesiske nytår!! – Nej, jeg forstår hende da godt men 17 dage mere!!! – selvfølgelig skal hun bliver og så tuder jeg sgu nok igen til jul når hun ikke er her og igen når hun kommer hjem. Den anden dag var hun ked af det pga dem hun bor sammen med og så tudede jeg igen, fordi jeg ikke lige kunne give hende en krammer…piv piv. Men dejligt du har din datter hjemme i nærheden af dig igen.

 • Reply Anne 25/09/2006 at 17:45

  Kina, er du da vild mand, der er langt hjem derfra!
  Sophei boede nogle måneder i Kbh. og ringede tit grædende hjem, det var så hårdt, og til sidst “tvang” vi hende tilbage til Jylland, hun kunne ikke li’ at bo der, og var msåek også flyttet lidt i trods, og skulle lige hjælpes hjem igen.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.