Lidt af hvert

DOMINO…

10/09/2006

Der var kendte ansigter og helt nye, som nu også er kendte, der var gamle og unge, der var hyggeligt, der var garn, der var kage, hva’ mer’ kan man så næsten forlange??!!

Vivian Høxbro
præsenterede sin passion, domino-strik, med smil i øjnene og glad stemme, var god til at hjælpe, der hvor der var behov for det, og ikke for kæk, der hvor hun kunne se, at man kunne selv.

Domino er hyggeligt og let, men jeg kommer aldrig til at strikke hele trøjer på den måde, en taske og et tørklæde, jo, men de store ret firkantede kreationer, de passer ikke i min garderobe og heller ikke til min lavstammede krop.

Det skulle da lige være Ode til Marimekko, en skøn poncho, som jeg ville elsker at bruge til vinter på vores kolde skole, men den kan kun købe i kits, hvor Høxbro har bestemt farverne, og min smag spurgte hun i alle tilfælde ikke til, da hun lagde garnet i pakkerne!

Hun er dygtig til at strikke, dygtig til at snakke og var i alle tilfælde en søndagsudflugt værd…

Dagens lækkerbisken var besøgt i Lund + Lund, lækker butik med oceaner af lækre varer, jeg kommer igen!

Pigerne fra butikken fortalte, at der var håndarbejdsmesse i Fredericia den sidste weekend i oktober, hvor der også vil være en særudstilling om Kvindeliv i 100 år, vist nok med fokus på håndarbejde, og så holder de åben i butikken hele weekenden, jeg kommer igen…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply nettie 10/09/2006 at 21:55

  Har tænkt på jer i Fredericia i dag, da jeg kørte hjem af 13’eren efter kl. 18, og da vi drønede forbi Engesvang sad jeg og gloede ud af vinduet og kiggede efter “Færgen”. Lige indtil jeg kiggede på et kort og fandt ud af at Bølling sø ligger på den anden side af Engesvang i forhold til A13……. Men måske vores biler har krydset hinanden ;o)

 • Reply Linda 11/09/2006 at 08:18

  Hvad er det du har lavet der, med de nuttede små kugler??? Jeg kan rigtigt godt lide farverne ;o)
  kh Linda

 • Reply Anne 11/09/2006 at 08:26

  Nettie, hvorfor har i altid så travlt der ude på 13’eren? Slå et smut ind om Bølling Sø, det er det smukkeste sted, og i kan vel altid redde jer en kop færge-kaffe 😉

 • Reply Anne 11/09/2006 at 08:29

  Linda, alle de strikkede bomuldsting er Høxbros egne strikkeprøver, også kuglerne, som hun selvfølgelig også lærte os at strikke!
  Det var én af ting jeg hoppede over, havde lært det engang for længe siden, og mon ikke det kan hentes frem fra harddisken? Jeg ville hellere en tur omkring Lund + Lund!

  Farverne her er såmænd skønne nok, til mindre ting, men en hel trøje, ellers tak 🙂

 • Reply Rosenhaven 11/09/2006 at 08:43

  Hej Anne
  Jeg har det på samme måde med domino. Det er et godt valg, den poncho du har udset dig.
  Hilsen Irene

 • Reply Linda 11/09/2006 at 09:09

  Nej, der bliver sådan lidt “rød stue” over det, hvis det er en hel trøje. Men et lille tørklæde til Fie ville være OK ;o)
  kh Linda

 • Reply nettie 11/09/2006 at 20:59

  Jammen sødde da. Vi sku jo hjem, så ungerne ku bli puttet og mor her komme ud og løbe……… (og det kom jeg, selv om det nåede at blive mørkt).
  Lufter lige det med færgekaffen, når vi dapper deropad/nedad igen, omend der nok går et stykke tid….. Tak for æ bøj!
  Men du var vel heller ikke kommet hjem endnu, eller hva’?
  kh
  nettie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.