Lidt af hvert

TERAPI…

11/09/2006

Varme fødder i gummistøvlerne, jord under neglene, kanter, der er stukket af, forårsløg i jorden og stauder, der er flyttet, jeg har været i haven hele formiddagen, nydt det viduderlige vejr, og nurset både mig selv og mine planter.Jeg får ordnet mange ting inde i hovedet, når jeg går der med rumpen i vejret og planteskovlen i hånden, der er små ting, der falder på plads, og andre ting, der pludselig dukker op, ting som jeg ikke har givet mig selv tid og lov til at mærke meget længe…
Duften af jord, af alle krydderurterne og de stadigt blomstrende sommerfuglebuske pirrer mine sanser, og jeg har siddet midt mellem dem med min lommebog, og skrevet ned, hvilke løg, der er lagt hvor, og hvad der måske skal hentes hjem til bedene, der ellers er ved at være fyldte.
Jeg kunne selvfølgelig også grave et nyt ét nede i den næste afdeling af haven, der er stadig masser af plads at ta’ af, og masser af planter, vi ved vi gerne vil ha’, men som endnu ikke har fået en plads i vores have, en magnolie, et par pæretræer, nogle høje græsser, der er nok at vælge imellem, måske kunne jeg endda bytte mig til en staude eller to…
Der er dejligt derude i dag, rigtigt dejligt, og det ser ud som om der kommer flere af varme dage efter denne, så hvis jeg nu kan arbejde mig igennem bedene i dag, så er der tid til strik og tanker på terrassen de andre dage…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Maiken 11/09/2006 at 14:15

  Ja, så kom din Indian summer alligevel – skønt :o)
  Kh,
  Maiken

 • Reply Anne 11/09/2006 at 14:56

  Ja, skønt er det helt rigtige ord, Maiken, det er så vidunderligt!!

 • Reply Liselotte 11/09/2006 at 18:43

  Det har været en vidunderlig dag 🙂

  Godt du fik brugt din på en dejlig og afstressende måde.

 • Reply Anne 11/09/2006 at 19:34

  Jeg er godt tilfreds med resultatet af dagens anstrengelser, og jeg vil sige, at nogle ordentlige hug med spaden også letter lidt på gamle surheder 😉

 • Reply Hilde C. 12/09/2006 at 23:35

  Når jeg leste posten din her, og så de fine bildene, fikk jeg lyst til å gå rett ut i hagen og grave. Men det er litt mørkt og litt sent for det nå. Kanskje i morgen 🙂

 • Reply Anne 13/09/2006 at 09:00

  God tur der ud, Hilde, jeg er på vej igen 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.