Lidt af hvert

DEN SNUPPER VI…

18/03/2006

Vi prøvede at hænge Carvaggio’en op over spisebordet i aftes, men desværre gav den slet ikke det rumlys, vi gerne vil ha’; den gav super lys på selve bordet, men rummet omkring henlå i mørke, og det bryder vi os ikke så meget om.

Men den er så flot, og vi blev hurtigt enige om, at vi da ikke ville levere den tilbage, men bare finde et andet sted at hænge den!
Nu er det bare sådan, at vi egentlig ikke mangler lamper, så vi drønede rundt i huset og skiftedes til at hoppe op på trappestigen og holde lampen mod loftet; og der var såmænd mange steder den kunne hænge, men for nogle af de steder er der lagt andre planer, langsigtede men dog planer, som jeg ikke var villig til at fravige; andre steder kom husets faste indretning i vejen , f.eks. over et lille bord i stuen ovenpå, hvor den kunne ha’ hængt perfekt, ja der er der desværre en loftslem…

Nu hænger den over et lille konsolbord, og der hænger den godt, vi er glade for den, men det løser jo sådan set ikke problemet med belysning over spisebordet; vi må lede videre…

Foto af nyophængt smuk lampe følger senere på dagen, når kameraet er hentet hjem!!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.