Lidt af hvert

TEST-SKUD…

31/08/2006

Torben havde sit nye arbejds-kamera med hjem i går, jeg nærmest flåede det ud ad hånden på ham, og løb ud i haven og fyrede løs!
Jeg gav mig ingen tid til at sætte mig ind i funktionerne, jeg måtte bare prøve, bare skyde det ene blomster-foto efter det andet…

I aften, når han dukker op, så vil jeg tage manualen i stedet for kameraet, for der er mange tekniske finesser, der vil kunne “forære” mig fantastiske billeder fra have og hus!
Skulle jeg mon sælge garnlageret, eller slæbe mig igennem en gang madlavning til 100vis, så jeg kunne købe mig et kamera magen til??
Jeg tror det…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Fríða 31/08/2006 at 11:25

  smuuukt! og fordi du nu ved alt om blomster: jeg har tre roseplanter stående i mit bed her foran hoveddören. nu vil jeg gerne flytte på dem til et andet bed hvor der er bedre skjul for vind, mere sol og bedre plads til dem. skal jeg göre det nu i efteråret når de begynder at fælde bladene eller skal jeg vente til foråret inden de begynder at spire igen?
  hilsen fra Island
  Frida, der ikke forstår en dut om planter.

 • Reply Anne 31/08/2006 at 11:48

  ALLERFØRST:
  Jeg ved på ingen måde alt, faktisk er jeg ret meget nybegynder i forhold til stor have 🙂
  Oktober er en rigtig god måned at rokere rundt på sine planter i, husk rigeligt med vand, og så er det en god idé at lave noget jordforbedring der, hvor roserne skal flyttes hen.
  Du kan læse en masse om det på nettet, prøv at google, så popper der 100vis af links op!
  Ved du hvad, Frida, det ender da med, at du kommer til at kunne li’ at nusse om dine planter 😉
  KH Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.