Lidt af hvert

HALLO, PAPIER HIER, HALLO…

27/07/2006

Vi afsluttede vores ferie i Holland med et besøg i Efteling, som pigernes faster og kusine havde fortalt så begejstret om, og vi kunne bare konstatere, at de bestemt ikke havde overdrevet deres beskrivelser af den fantastiske fortryllende eventyrverden…
Der var kønt, spændende, sjovt, noget til fantasien og noget til lattermusklerne. Der var solrige pletter og skyggefulde lunde, der var plads til vildskab og steder til siesta.
Der var god plads alle steder, og også var rent og fint, men nu havde de jo altså også den affalds-ædende tykke mutter, der højlydt gjorde opmærksom på sig selv!Pigerne og jeg klarede alle de vilde forlystelser, nogle af dem flere gang endda, men da vi nåede til Python-rutchebanen med mange loops, så mente Amanda nu nok, at vi skulle vente med den indtil næste gang vi skulle til Efteling??!!Torben måtte forlade os midt på eftermiddagen, Nugga var helt slået ud over at være i parkens kennel, så de to fandt et stykke græs med store træer, en lille bæk og så havde de forsyninger i køletasken, de hyggede sig, tror jeg…
Vores lange gode dage i parken kostede ikke mere end halvdelen af vores sure bilreparation, og det var endda med den mængde souveniers, der må med hjem fra sådan et sted, og masser af mad og drikke, det var nogle penge, der var givet rigtig godt ud, og vi kunne såmænd i virkelighed godt nuppe en dag mere en anden gang!

Der er ikke langt, kun 875 kilometer fra den dansk-tyske grænse…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Ella 27/07/2006 at 18:17

    Det er et godt billede du har taget af Torben, hvor han får sig en lille lur 😉

  • Reply Anne 27/07/2006 at 22:19

    Ja, han er da en lækker steg, er han ikke…

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.