Lidt af hvert

MIN TYRKISKE ROSE…

27/07/2006

Jeg får ikke gjort ret meget ved haven i disse dage, får nærmest ikke engang gået en runde for at se, hvad der er på spring.
Men i morges, da jeg gik over og åbnede drivhuset, da stod min rose fra Tyrkiet og hilste mig godmorgen med 2 kæmpestore hvide blomster…

Jeg tvivlede meget på, om den ville klare nedpakning og flyrejse, og havde ikke regnet med at se den blomstre i år, men den har det tilsyneladende godt.
Til efteråret må jeg beslutte om den skal forblive i krukken eller om den skal på friland; jeg ved ikke om jeg tør plante den ud i haven, tænk sig hvis den døde i den danske vinter, det ville være ærgerligt, når den nu har vist at den kan leve og blomstre i potten…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Susanne 27/07/2006 at 13:30

  Mormor havde altid roser i drivhuset; det var så hyggeligt når vi kom udenfor rosen-sæsonen og hun så havde store velduftende buketter i stuen :o)Så jeg stemmer for drivhuset; der skal da værnes om importerede blomster. Kh svigerinde, der lige har shoppet til en 4 retters italiensk menu !

 • Reply Anne 27/07/2006 at 13:42

  Vi snupper drivhuset 🙂
  Og så siger jeg altså lige:
  Hvis du kan lave 4 retters italienske menuer, så gider jeg altså ikke komme til frikaldeller mere 😉

 • Reply Susanne 27/07/2006 at 13:49

  Frikadeller er sgu’ da godt ! Jeg ved jo heller ikke om jeg kan…. Susanne, som måske kigger ud idag.

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » ET BED MERE AT VANDE… 29/05/2008 at 16:47

  […] på den ene side af plankeriet og på den anden står nu Jacques Cartier, Rosa Mundi, New Dawn og vores tyrkiske rose og skal forsøge at finde fodfæste, så jeg kan få det smukkeste rosenbed på […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.