Lidt af hvert

ONZE VAKANTIE…

19/06/2006

Sommerferieovervejelserne er forbi, vi har bestemt os! I vinter så det ud som om, at vi endnu engang skulle nyde sommerdagene i Sverige, denne gang sammen med svigerinden og niecen, men vi blev brændt grueligt af af den “søde” udlejer, og fik ikke rigtigt gjort noget ved andre hytter hinsidans.

Men på ferie det vil vi, og jeg har faktisk fået lov til at bestemme destinationen, Torben havde kun 2 krav:
1. Nugga skulle med
2. Jeg skulle være helt tilfreds (det lyder ret forkælet, men han ved, at jeg har mere udlængsel end ham, der er godt tilfreds med en helt tilbagelænet ferie hjemme på adressen.)

En ikke helt let kombination, for jeg vil, hvis der er frit valg på alle hylder, altså helst sydpå, Frankrig, Grækenland eller Italien, desværre dårligt for Nugga med tyk pels, og det er også en lang køretur for hende.
Vi har snakket om ferie i Danmark, Kelstrup Strand ved Haderslev, så vi kunne gå i min barndoms fodspor gennem byen, besøge gamle legesteder, se min skole, sejle på Dammen og sådan, men det kunne jo også gøres i en weekend i eftersommeren!

Holland er løbet med sejren, jeg har været der som barn, Torben aldrig, de er hundevenlig, det er lige om hjørnet, der er masser af opleve, vi er dem, der er smuttet!
Men altså først i uge 29, vi vil først fejre Sophies 21 års fødselsdag, hun gi’r vel en enkelt sjus, det er jo nu børneopsparingen udbetales…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Linda 19/06/2006 at 22:06

  Spændende at høre hvor I tager hen – mange hollændere sværger jo til øen Texel. De holder ferie på skift i Holland (landet er delt i 3 zoner) så man ikke ender med et totalt øde land og alle på ferie det samme sted. Der sker ikke en tøddel derovre, men jeg da fandt 1 garnforretning… Hvis der skal ske lidt mere, kan Ardennerne anbefales alene pga variationen i landskabet ;o)
  kh Linda

 • Reply Bettina 19/06/2006 at 22:16

  Vi slår jer så på målstregen , tager dertil i uge 27 på invitation af svigerforældrene. Vi skal sejle rundt på nogle kanaler en uges tid. Jeg er meget spændt – både på ungernes vegne, men især på, hvad det gør for (sviger-)familien som hele… *s*

 • Reply Anne 19/06/2006 at 23:00

  Kanalsejlads var egentlig også et ønske her, men det må blive en anden gang.
  Denne gang bliver det vandrestøvler og cykler, der skal transportere os!

  Pigerne glæder sig, de synes vist, at Holland er lidt eksotisk (??!!), de skal shoppe chokoladekrymmel, siger de, samme slags, som fasteren plejer at ha’ med hjem til dem 🙂

  Vi glæder os alle!
  Tak for dine tips, Linda, måske spørger jeg om mere, når vi har lagt de endelige planer, vi regner med et par dage i begge ender af uge 29, så der er da lidt at bruge af!

 • Reply Susanne 19/06/2006 at 23:25

  Uhh – der er mange små mystiske ting man MÅ ha’ med hjem fra Holland !! Hvor skal I være henne ?? Eller er det ikke besluttet ?? Kh Svigerinden, som skal ha’ top på under ålerusen

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.