Lidt af hvert

TOUR DE TÅLMOD…

06/06/2006

Så skulle det prøves, cykeltur med Nugga!
Måske er det i overkanten at kalde det en tur, men så lidt rundt i kvarteret da! Hendes knap udvoksede krop tåler ikke for mange strabadser, og efter sidste års ulykkeshistorie med Molly, er vi pænt hysteriske med hendes hofter.
Men i dag måtte være dagen, og det gik såmænd ganske fornuftigt, ingen krumspring med styrt til følge!

Vores gamle Olivia, der var en lille fox-blanding, cyklede jeg tit med, vi nød begge at få vind i håret, og ind imellem kunne jeg godt erstatte en længere gåtur med en kort cykeltur, børnene var små dengang, og jeg havde ikke så meget tid til laaaaange traveture.
Olivia kiggede kun ligefrem, når vi cyklede, og lod sig ikke forstyrre af andre hunde, biler eller katte for den sags skyld; jeg vil sige, at det varer nok en tid inden Nugga når dertil…

Jeg prøvede at holde linen stram, men pippende fugle i en voliere, en brummende lastbil og et råbende barn var alt sammen noget, der gav små tics omkring hendes øjne.
Jeg var tålmodig og roste meget, overdrevet meget, endda med den der hunde-rose-stemme, som giver mig knopper!
“Dyyyygtig hund, det er så flot Nugga, dygtig!!” og så helt op i de høje toner, iark, men det virker, hendes ører rejser sig straks og halen holder højt…

Vi rundede posthuset, skulle sende en pakke med pigernes vinteranorakker, som jeg har solgt Trendsales, dejligt at vide, at de til vinter kommer til at lune nogle raske drenge i fuld galop!
Jeg har solgt, og ikke mindst købt, en del på Trendsales, og har endda fået Torben overbevist om, at der kan gøres gode handler, han snuppede 3 par Diesel-jeans i løbet af et par dage, da han først fik smag for det.
Det kan anbefales, der er meget godt at finde til en rigtig fornuftig pris!

Med retur fra posthuset havde jeg en ny mobiltelefon; min var ved at være meget slidt, og i Tyrkiet kom der af uforklarlige årsager en våd lakrids til at sidde fast oppe i ladehullerne, og så var det godnat med den.
Torben elsker alt elektronisk, så al installation og opsætning det overlader jeg trygt til ham, men jeg vil da glæde mig til at tage den i brug…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Linda 06/06/2006 at 17:56

  Oho, nu med billeder….
  En våd lakrids i ladestikket???? Den fortæller jeg ikke lige videre til min søn, som gerne vil have en ny og fancy telefon ;o)
  kh Linda

 • Reply Fru Schwartz 07/06/2006 at 11:13

  ja sgu..Trendsales hitter! Jeg bruger også siden flittigt, både køb og salg…Pragtfuldt koncept!

  Kh Helle

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.