Lidt af hvert

BILLEDPROBLEMER…

05/06/2006

Bras!!!
Nu kan jeg ikke oploade billeder på Blogger igen, det er da for irriterende!!
Jeg må snart hellere finde roen til at lade Torben forklare mig nærmere om en “rigtig” hjemmeside, domænet har han sørget for, og programmet til at bruge er også købt, så det er egentlig bare mig han venter på….

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Vivian 06/06/2006 at 11:18

  Hej Anne, du er vist ikke den eneste med blogger-billed-problemer.

  Nu fik jeg endelig læst op på dit jobafslag (woman du skriver jo stærkere end én kan nå at tænde pc’en) og var det mon ikke bare et godt sted IKKE at komme hen? Jeg mener “en for selvsikker én, der ville gøre dem mere usikre”, skulle det ligefrem være farligt blandt i øvrigt voksne mennesker??? Pardon my French, men ordet “svagbørnskoloni” ligger lige for når jeg læser sådan noget…

  Uanset tidshorisont vil jeg da i øvrigt se frem til dit eget domæne og hjemmeside og hvad det kan bibringe (en bette side med kageopskrifter f.eks. *wink-wink*)

  KH Vivian

 • Reply Anne 06/06/2006 at 16:05

  Uden at lyde alt for “rønnebærrene er sure”-agtig, så tænker jeg også selv lidt på samme måde, Vivian!
  Måske kunne jeg da ha’ været med til at gi’ dem det løft, de tydeligvis trænger til??!!
  Og kager, ja dem kommer vi til ;-))

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.