Lidt af hvert

EN LANG, MEN GOD DAG…

05/06/2006

Aftensolen kaster sine sidste stråler ned på en lille skov øst for vores hus, for første gang i dag sidder jeg ned med ro i kroppen, det har været en lang dag.
Torben fylder 38 i morgen, men har ikke tid til gæster, for der skal spilles fodboldkamp, og jeg skal da faktisk også afsted med 4 støttebørn til svømning, så derfor var der inviteret til fødselsdagsbrunch for familie og venner i dag…

Jeg var oppe kl.7, og så på sådan en højhellig 2.pinsedag!
Der skulle gang i birkes, landbrød, pandekager af de amerikanske, bacon, pølser og scrambled eggs og alt hvad der ellers hører til, mand og børn sov skønhedssøvn, så jeg kunne gå i fred og hygge mig med produktionen.
Senere på dagen kom andre venner til, og blev trakteret med rabarberkage og aftensmad, der efter fødselsdagsbarnets ønske var “kyllinger på dåse”.

Hyggesnak, venindesludder, mandehørm og børneskrål, der har været det hele, og det har været en af den slags dage, der bare er fløjet afsted!
En god dag, uden tvivl, jeg har nydt hvert minut, men der har ikke været plads til Anne-tid, ikke tid ved computeren og ingen tid til strikkettøjet, godt at der er en ny dag at ta’ hul på om ikke så mange timer…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Ella 05/06/2006 at 23:23

    Tillykke med ham imorgen Anne – han er heldig med sådan en omgang forkælelsesbrunch 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.