Lidt af hvert

AFTENENS UNDERHOLDNING…

04/06/2006

Jeg er rigtig glad for, at det blev dejligt vejr i dag; ikke bare fordi det er dejligt at gå ude i solen, men endnu mere fordi, at pigerne og jeg i aften skal til Thorning og se “Folk og røvere i Kardemommeby”.
Vi glæder os…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Mette 04/06/2006 at 18:24

  Én ting er sikkert, den ser jeg ikke, før jeg bliver mormor/farmor! Efter at have set den med tre børn – enkeltvis – så har jeg fået nok foreløbig. God er den – det er der ingen tvivl om! God fornøjelse! k.h. Mette

 • Reply Britta 04/06/2006 at 23:04

  Jeg glæder mig allerede til Rasmus bliver gammel nok til at se den 🙂 Jeg har altid elsket den.
  Pt. ligger Pa Papegøje på cd-afspilleren og jeg skråler med på “Jeg er en papegøje fra Amerika” 🙂

  KH Britta

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.