Lidt af hvert

NYT ELEKTRONIK PÅ FLERE OMRÅDER…

16/08/2007

Jeg tumper rundt på mobilen i disse dage, tør ellers godt at blære med mig at jeg er en haj til at håndtere sådan én, men sgu ikke når man køber ny, og er så dum at skifte til et andet mærke.

Jeg skriver med stort hver gang jeg tror, at jeg har lavet mellemrum, jeg kommer til at sende mange beskeder afsted 2 gange, fordi de bliver ved at at stå i display’et, jeg kender ikke mine genveje og fumler som en Onkel morfar, eller er det Faster farmor.

Jeg får det vel lært…

Jeg har også måtte forholde mig til ny elektronik på anden vis, jeg har været i min venindes butik i dag for at få styr på kasseapparat og dankort-terminal, jeg vil gerne kunne træde til med hjælpende hænder og lørdagsafløsning, men det går ikke uden at kunne få omsætningen ned i skuffen.

Jeg har rimeligt styr på varer-sortiment, ved hvilke firmaer, der leverer hvad, sådan da, ved hvor jeg skal finde nyttige oplysninger om dette og hint, og lidt om brændetid, farvemuligheder og størrelser, min egen hang til lækkerier af den slags kommer mig virkelig til gode her.

Og nu ved jeg så også, hvordan jeg skal bestride pladsen, hvor der afregnes…

I aftes, da jeg fortalte mand og børn om dagens planer, slog Torben en skrald-latter op

Skal du ind og lære hvordan man gør med Dankortet??
Det behøver du vist ikke, der er dæleme ikke ret mange, der mestrer det så godt som du, skat, du ved udemærket godt, hvordan man bruger sådan ét!

Ja, ja, ja, men denne gang er det mig, der ligesom skal bede andre om at taste kode og godkende, det plejer jo at være mig, der står og gør den del af det, ikk’…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.