Lidt af hvert

GRIMME BANDEORD…

19/03/2006

Jeg kan simpelthen ikke snuppe, når Blogger ikke virker; jeg har ikke tålmodighed til at prøve at uploade billeder 15 gange, kun for at konstatere at skidtet ikke virker, det er bare ikke mig!!!!!!

Måske er det Nemesis, for Torben bad mig for længe siden, i mellemjulen, om at flytte bloggen et andet sted hen; men det passede ikke lige madammen, for det gik jo glimragende her…
Når han nu lige om lidt er færdig med sine madder, så beder jeg pænt om hjælp!!

Jeg har lige været i Den Gamle Biograf sammen med 3 kolleger og lave 100 portioner Chili con Carne til morgendagens fællesspisning; 2 timer med knald på, så havde vi lavet chili, ordnet grønt til salat, bagt nogle kager og lagt dej til koldhævet brød…

Allerede nu ved jeg, at jeg skal holde barnets 1.sygedag i morgen, Laura koger af feber og har det rigtigt skidt, den stakkel; måske bliver der tid til at fifle lidt med ny blog i morgen?!?

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Bettina 19/03/2006 at 22:53

  Så kan vi holde sygedag sammen. :o) Anna koger også af feber, ringer næsten på hos de 40 ind imellem – lungebetændelse, viste det sig.
  Ny blogtjeneste? Hvad mener Torben er galt med Blogspot? Mange vil nok anbefale Typepad (der koster i længden), men personligt synes jeg naturligvis rigtig godt om Blogdrive (der er gratis, men desværre med bannerreklame).

 • Reply Mette 19/03/2006 at 22:57

  Ja, jeg siger ikke noget….. Alligevel vil jeg anbefalde TypePad, jeg er allerede glad for at være flyttet. k.h. Mette

 • Reply britt 19/03/2006 at 23:41

  Typepad! Utrolig brugervenlig og fantastisk service. Jeg har ikke fortrudt et sekund selvom den koster penge!
  KH Britt

 • Reply Anne 20/03/2006 at 08:50

  Det er kun fordi, jeg har Torben som støttepædagog, at det nok bliver følgende sted, der vil blive brugt:
  http://www.pmachine.com/
  Han købte for længe siden et domæne, og vil gerne lave en “rigtig” hjemmeside/blog til mig.
  Han arbejder med grafik, og vil meget gerne hjælpe, men uden at træde for meget rundt i det, kan jeg roligt skrive, at vores temperamenter og flair for Mac-brug er meget meget uens….
  Vi snakker lidt frem og tilbage, for jeg vil ikke være for afhængig af hans hjælp, men orker heller ikke at sætte mig ind i 117 ting, jeg vil helst bare skrive, og så ellers bruge min tid på noget af det andet, jeg også gerne vil ;-))
  Vi får se!!
  Men en blog uden billeder, det gider jeg i alle tilfælde ikke ha’…

 • Reply Ella 20/03/2006 at 10:26

  Prøver du wordpress, vil jeg foreslå at du køber dit eget domæne, hvis du ikke allerede har et. Der er ikke de begrænsninger på hvor mange billeder man kan oploade og der er flere muligheder for selv at designe sin side. Sagde hun som egentlig ikke har en skid forstand på det, men det er vel ligemeget bare det virker 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.