Lidt af hvert

WROOOUUUMMMM…

22/01/2008

dualit-2.jpg

Min gamle håndmixer, som faktisk slet ikke er ret gammel overhovedet, har været nede og kysse klinkerne, og det var ikke et ømt og kærligt møde.

Nu hoster og stønner den, som om den har fået en ordentlig mavepumper, og den lugter også sådan lidt skummelt, det ender med at jeg danser elektrisk boggie og at jeg er færdig med at mixe sådan for evigt.

Det går ikke, der er mange gode år i mig endnu, så nu er der bestilt et nyt piskedyr, og jeg glæder mig til at kunne drøne der ud a’ igen, uden at tænke på kollaps eller nedsmeltning…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Sifka 22/01/2008 at 18:14

  Fantastisk piskedyr. Den ser hamrende effektiv ud, men hvad farve har du valgt?

 • Reply Jonna 22/01/2008 at 18:42

  Den ser smart ud og dejligt at ledningen ikke hænger men rulles opi den.

 • Reply yt 22/01/2008 at 19:47

  Måske man skulle tabe den gamle på gulvet 😉
  Din nye ligner rent luksus og tænk ingen ledning at slåsse med, når den skal pakkes væk.

 • Reply Bodil L 22/01/2008 at 20:42

  Surt, at mixeren røg på gulvet ;-( Det er da en fantastisk mixer I har bestilt. Sikke et design. Vores mixer er en kedelig krups ca 20 år gammel, og ret kedelig af udseende. Jeg overvejer at tabe … .. ..
  😉

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 22/01/2008 at 20:59

  flot pisker …din fortælling får mig til at tænke på, da min 20 år gamle pisker (orange) pludselig gik i stykker i piskerisene. De rettede sig helt ud imens Jeppe og jeg piskede dej…Resultat..dej i hele køkkenet…hvor vi grinede, og det gør vi stadig når vi kommer i tanke om den oplevelse..Tak fordi du satte minder i gang.

 • Reply Malene (Østerbro) 22/01/2008 at 21:50

  Jeps sådan en snupper jeg også (altså når jeg for brug for den – æv) 😉

 • Reply Anne 23/01/2008 at 07:59

  Sort, SIfka, men den lyseblå er nu også fin…

  Det er nemlig smart med den ledning, Jonna…

  Ja, skidtet kan vel smutte, Yt…

  20 år, Bodil, så længe kommer et husholdningsapperat aldrig til at leve her hos mig, jeg slider dem op i løbet af få år.
  Men denne gang var det altså et uheld og ikke for mange timers piskeri…

  Jeg ser det også tydeligt for mig, Anne 🙂

  Har man ikke altid brug for en pisker, Malene…

 • Reply Bodil L 23/01/2008 at 08:36

  Det skal retfærdigvis siges, at den kun bliver brugt til at piske fløde eller andet flydende med. vi tager andre maskiner i brug til det grovere ;-))

 • Reply Malene (Østerbro) 23/01/2008 at 15:15

  Nå jov, men altså …hmm..det går nok ikke..den er kun 1 1/2 år gammel den jeg har, men man kunne jo berige nogle andre med den nuværende??..eller er det materiel fråds…det er altså svært… lækker er den.

 • Reply Anne 23/01/2008 at 16:22

  Min får lov at arbejde for føden, Bodil, og så bliver de sendt tidligt på pension!

  Materielt fråds er ikke så politisk korrekt, Malene, men ind imellem er det altså lækkert!
  Og mon ikke du kender en eller anden værdigt trængende, der kan overtage den “gamle”?!
  Nej pjat, selvfølgelig skal man bruge sine ting op, og ikke bare købe nyt, fordi det nu lige ser lækkert ud, vi skal tænke på både finanser og miljø, og en eller anden dag, så bliver din jo også slidt og en ny kan komme på banen…

 • Reply Malene (Østerbro) 23/01/2008 at 22:31

  Slidtage må være løsningen…jeg har tænkt en del over det idag, sådan er det at være forelsket i en håndmixer og jeg er helt glad på dine vegne, deler du mon nogle billeder når den indvies “g”, der er nogle ting, som det kun kan være en køkkenguds design….nå, men slidtage…måske skal jeg bare bage en masse håndmixer-kager, man kan vel også håndmixe en havregrød, mælken til kaffen, sæbespånerne til gulvvasken, ja jeg er åben for forslag.
  Min materialistiske konto er vist desværre langt brugt op den næste måned eller to, ny bærbar, ny superlækker trådløs mus, luksusshoppeweekend til Hamburg, ny cykel, udsalg og julegaver…jeg har nydt hvert indkøb og hvert sekund jeg har brugt det, så ingen pudset glorie her….og Anne, det slår mig pludselig at man kan jo ønske sig en håndmixer til sin fødselsdag om nogle måneder 😉
  Ciao Malene

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » SVENDEPRØVE… 17/04/2008 at 22:12

  […] nye super topdollar wauw piskedyr er endelig landet her på adressen, jeg har ventet længe, men det ser ud som om, at det har været […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.