Lidt af hvert

HVERDAG I FULD GALOP…

12/08/2009

New dawn…

Jeg er verdensmester i at love mig selv, at efter denne ferie, så vil jeg holde fast i den rolige stemning, være afslappet og prioritere de tilbagelænede stunder. Jeg sværger og ama’rer, jeg lover og lover mig selv, at nu er det nu, ned i gear og fuld stop for proppet kalender.

Jeg er desværre bare endnu mere verdensmester i at nå max-ydelse på overdrive i løbet af et lille bitte øjeblik, at løbe afsted i spurtetempo med gispede åndedræt, og i stedet for et mantra, der messer Ro-På-Ro-På, så pumper pulsen i techno-tempo Jeg-skal-lige-jeg-skal-lige-jeg skal-lige.

Jeg er for dum…

Hvor fa’en kan jeg ta’ hen og få lidt undervisning i at blive i et lavere gear end racer?

Skulle man ikke synes, at jeg har gjort mig erfaringer nok i livets skole til at kunne skelne bedre mellem skidt og kanel??

44 år og ikke for klog…

Men der er så meget spændende, der lokker, så mange ting, der bare venter på at blive udforsket og afprøvet, så mange vidunderlige mennesker at være sammen med.

Og haven, der står og råber på trim, hunden der vil tumle, børnene der vil hygge i sofaen med gode film, løbesko og mountainbike der råber “Rør mig og så alt det andet, der jo også er skønt.

Nu har jeg lige siddet i drivhuset, duftet til de nyvandede tomater og griflet lidt på et onsdagskort, der vel kan ramme postkassen inden sengetid.

Det har skabt ro i ende af det, der har været en hektisk dag, det har givet mig tid til endnu engang at fortælle mig selv, at nu skal der holdes fast i det, som jeg har lovet.

Ro på…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Hanne 12/08/2009 at 21:11

  Det er svært at lære, det med ro på, men klø på, for det kommer, sagde hunden 🙂

 • Reply djohanne 12/08/2009 at 23:02

  Når du sidder der i drivhuset og finder ro, er du da rigtig godt på vej.
  Men det tager lidt tid at lære at man ikke kan skynde sig at tage den med ro:)

 • Reply britt 13/08/2009 at 10:45

  Uhh, ja – den kender jeg også alt for godt.
  I år holdt jeg tidligt sommerferie og vendte tilbage til pinden cirka samtidigt med at de andre tog på ferie….og fik et par rolige uger foræret…uger, hvor jeg kom i bund med opgaverne og hvor det lykkedes at holde fast i feriestemningen. Det tror jeg også jeg gør næste år…
  ….men nu rammer august og jeg kan mærke at swups – så er jeg oppe i det høje gear igen….

 • Reply Annepålandet 16/08/2009 at 18:40

  Du kan jo prøve med yoga. Jeg har hatt stor nytte av det. Men det er viktig å begynne på en seriøs yogaskole med godt utdannede og erfarne yogalærere. Har aldri sett en stresset yogalærer. Det hevdes at de som utøver yoga også er gladere enn gjennomsnittet – og det stemmer i hvert fall for meg. Men ikke poweryoga og denslags for å komme i god form – nei, rolig og deilig yoga med avspenning og meditasjon! Målet er ikke fysisk, men å finne den dype, indre roen vi mennesker opprinnelig er født med.
  Og dessuten: Den som anser seg ferdig utlært, er ikke utlært, men ferdig. Det er en god trøst!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.