Lidt af hvert

DEN GAD ALTSÅ IKKE…

20/10/2008

Skåne Dyrepark…

Jeg havde lovet Hanne, at jeg ville tage en elg med hjem til hende, men lige meget hvor meget jeg lokkede, så gad den ikke at hoppe med i bilen med kurs mod Danmark.

Jeg forsøgte ellers at fortælle den, hvor sød Hanne er og hvor god mad den ville kunne få hjemme i Skægkær, den var bedøvende ligeglad, den ville hellere stå der under den skarpe efterårssol i Skåne og æde æbler sammen med sine kumpaner.

Jeg opgav at løfte den hen til bilen…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Deborah 20/10/2008 at 08:06

  Den er godt nok sød, men ville fylde lige vel meget i en villahave 😉

 • Reply Lise (fru Kvist) 20/10/2008 at 09:46

  Åh, endnu en elg-elsker! Jeg boede et helt år i Vermont uden at se en eneste elg, og var så skuffet at mine venner købte et eksemplar i plyds til mig, da jeg flyttede til DK igen. Siden har jeg heldigvis set dem live i Sverige – og sidste uge i Knuthenborg.

 • Reply Karen S 20/10/2008 at 11:23

  Det var nu nok en meget god ide, at du opgav, for det havde da endt med hekseskud eller hold i ryggen 😉

 • Reply Liselotte 20/10/2008 at 11:29

  Orv mand, hvor er den skøn! 🙂

 • Reply Helle K. 20/10/2008 at 11:32

  Nu står der vel ikke en svensk elg med traumer? Hvis den både har været udsat for benlås og lign. 🙂

 • Reply et cetera 20/10/2008 at 13:28

  Neeej, tænk sig at se en rigtig levende elg, Anne – hvor ér den … må man skrive “sød” … for det synes jeg altså den ér 🙂

 • Reply Anne 20/10/2008 at 14:02

  Ja, og den sviner altså også lidt, Deborah 🙂

  Jeg har kun set “løse” elge to gange, Lise, den første gang da jeg var med skolen i Sverige i 9.klasse og vi hujede ned til en sø for at bade, og pludselig stod den der, stor som en bus, og jeg skreg som en tøs og den fes i den anden retning.
  Anden gang var forrige år, hvor Laura og jeg kørte alene oppe omkring Ed, hun pegede op mod en bakke og sagde “Se, hvor de heste løber!”, og det gjorde de da, hestene der var 2 elge, de krydsede vejen lige foran os og vi følte nærmest at de skyggede for bilen med deres kæmpe kroppe. Det var så sej en oplevelse for både den lille og den store i bilen 🙂
  Ellers ser vi bare på dem, de søde elge, når vi er i dyrpark…

  Ja og en skrammet bil, Karen 😉

  Den var rigtig kær, Liselotte og meget blød på mulen…

  Den så lettet ud, da jeg slap, Helle 🙂

  Sød kan man sagtens sige, Etcetera, for det er de da og også sådan lidt goofy…

 • Reply Annepålandet 20/10/2008 at 15:59

  Beklager at jeg er så uvitende – men er det ikke elg i Danmark?
  Jeg bor jo midt på Østlandet (ved Oslo), og her er det elg i massevis i skogene. Akkurat nå er det elgjakt her, og da hender det elgen trekker ned mot tettbygd strøk. Min store skrekk i høstmørket er å kjøre på en elg langs veien. Det skjer ganske ofte, dessverre.
  Man kan vel ikke si at elgen er “søt” – men heller staselig? Den er jo tross alt Skogens Konge!

 • Reply Hanne 20/10/2008 at 17:30

  Søde Annemone
  Jeg er mindst lige så glad for et billede af elgen, for når jeg tænker nærmere, så ville der sikkert udvikle sig et jalousidrama uden lige, mellem Hr. Elg og Madsvinet……….
  – men han ser nu alligevel kær ud :O)

 • Reply Anne 20/10/2008 at 20:03

  Der findes ikke en eneste elg i naturen her i landet, Anne, kun en sjælden gang imellem kommer der en svømmende fra Sverige, men de bliver fulgt hjem igen.
  Jeg kan sagtens følge din uro over de store elge i mørket, jeg passer skam også på, når vi kører i Sverige, det er ikke let at slippe godt fra sammenstødet med sådan en karl 🙁

  Det er en hun, Hanne, så måske ville han ha’ været godt tilfreds, det er hørt før at mænd er glade for at ha’ 2 koner 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.