Lidt af hvert

BUDGETFORHANDLINGER…

23/02/2006


Jeg har været til maraton-møde i dag, med nogle af dem, der sidder på den pengekasse, som betaler mit daglige arbejde; der var ikke fysisk koldt i mødelokalet, men nogle af mødedeltagernes syn på børns rettigheder og behov fik mig til at fryse langt ind i knoglerne…

Af indlysende årsager kan jeg selvfølgelig ikke gå i detaljer, men jeg bliver bare så ked, når jeg kan se, at tallene på bundlinien betyder mere end de reelle fremtidsudsigter for disse børn!
Det er fortvivlende, når der meldes ud sådan her:
Jamen så må han bare sidde og kigge i de timer, hvor der er ikke er støtte på!!

Hvorfor?????
For at spare 2 lektioner om ugen????
Hvorfor, når vi med test og udviklingskurver kan bevise, at børnenes udvikling er jævnt opadgående, netop fordi der støttes intenst????
Skal vi accepterer, at der sidder børn rundt i den danske folkeskole, børn som allerede “tabes” i forhold til uddannelse og senere jobmuligheder, når de går i 3.-4.klasse????
Børn, som i forvejen kæmper med tung social arv og manglende motivation, jeg får sgu lyst til at sige som lige præcis de børn gør, nemlig “Fuck dig!”

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Mette G. 23/02/2006 at 19:31

  Hørt!!

  Hilsen
  Mette G.

 • Reply strikke_jane 23/02/2006 at 19:36

  Det som du beskriver er noget af det mest opslidende. Når penge og uvidenhed står i vejen for det gode arbejde. Det ser heldigvis ud til at der langt om længe bliver søgt støttetimer til vores Mathias i børnehaven, så jeg krydser alt hvad der krydses kan for at det går igennem og at der ret hurtigt kan findes en god støtteperson….

 • Reply Ella 23/02/2006 at 21:07

  Det er ikke arbejdet i sig selv der skaber udbrændte pædagoger, det er den magtesløshed man oplever, gang på gang. Åh jeg ved fuldstændigt hvordan du oplevede dagen og KULDEN er beskrevet helt nøjagtig.

 • Reply Anne 23/02/2006 at 22:04

  Ind imellem tænker jeg også på at finde en anden niche, men det er altså denne børnegruppe jeg brænder allermest for! Men for pokker da, en dag som i dag gør mig bare så træt, sådan helt bogstavligt, jeg er kun til tv og trivialiteter i aften; når jeg altså lige får styr på middag til 70 på lørdag ;-))

 • Reply Bettina 23/02/2006 at 23:42

  Det er det, der slider gode mennesker, der står på den “rigtige” side af problemerne, op alt for hurtigt – at alt næsten altid skal afgøres af penge og penge i de forkerte pengekasser…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.