Lidt af hvert

PÅ PINDENE…

22/02/2006


Så er dagens program næsten slut, mangler lige at få styr på nogle madpakker og lidt tøj til i morgen, men ellers så er jeg klar til lidt fred i sofaen inden sengetid…

Strikkeriet i Den Gamle Biograf var som sædvanligt rigtigt hyggeligt, og også inspirerende, der bliver kigget, mærket og noteret, og lidt omgange på strikketøjet nåede jeg faktisk også!

Jeg fortsætter med ugens 3 udvalgte “strikketøjer”, det fungerer bare rigtigt godt for mig, jeg har i denne uge valgt at fortsætte med Pisa, der bare mangler 15 cm. i at være helt færdig, Jaywalker-strømperne, der ikke voksede ret meget i sidste uge, og som rosinen i pølseenden et nyt stykke strikketøj, Snowdrop fra Amimono, den bliver strikket rundt omkring i det danske blogland, hos Marie-Louise er den færdig og Mette måske knap påbegyndt; det er et rigtigt dejligt stykke strikketøj, og jeg er allerede nået pænt langt, startede i aftes, og er nu efter strikkeaftenen allerede 8-10 cm. under ærmegabene.

Selve kroppen er glatstrik på rundpind nr.6, det vokser hurtigt, og da mønsteret foroven er det man starter med, ja så er jeg igennem det, der kræver en anelse koncentration, og kan nu bare hvirvle rundt og rundt, og så lige slutte af med en gang rib på pind nr.4, men den i virkeligheden kan afsluttes inden ugen er forbi…

Undskyld den virkelig dårlige billedkvalitet, jeg nuppede billedet, da jeg faktisk stod med det ene ben ude af døren, det er vist en ommer ;-))

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply britt 23/02/2006 at 10:39

  Glæder mig til at se din version af snowdrop. Hvad er løbelængden på det mohair du bruger? Man kunne jo gå på hovedet i lageret og finde lidt der kan bruges….som om jeg ikke har nok ideer i kø….
  KH Britt

 • Reply strikke_jane 23/02/2006 at 11:13

  Snowdrop ser rigtig lækker ud. Et lille hurtigt projekt er ikke at kimse af. Skøn fornemmelse at få noget færdigt engang imellem. Jeg har gang i så meget lige nu, at jeg næsten ikke kan overskue det, men måske jeg lige pludselig har rigtig meget færdigt på EN GANG – håber det *G*

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.