STILLE ONSDAG MORGENSTUND…

Onsdag er mød-sent-dag, ankom-ved-frokost-dag, luksus, men selvfølgelig også med den krølle, at sent afsted betyder sent hjem.

Det er dog ikke på det sidste at jeg stiller skarpt, jeg nyder bare at starte ud i roligt tempo med masser af tid til te og tanker.

 

Jeg har foreberedt mig til aftenens oplæg om at opmuntre børn til samarbejde, så formiddagen er helt min egen og jeg vil lukke øjnene for det køkkengulv, der kunne trænge til en skuring, for den bunke vasketøj, der kalder på sammenlægning og strygning, jeg ser det ikke, husmor-genet er for en stund muteret til et jeg-er-da-ligeglad-gen og i stedet skal jeg nyder at pusle med de sidste ting til weekendens hurlumhej og også bare sidde i min sofa og gøre ingenting…

 

Jeg ved, at Sophie kommer om en times tid, jeg ved, at Laura og Amanda tager hul på gode skoledage lige om 10 minutter, det er godt at vide, hvor de er og hvordan deres verden vender. Mine smukke 3. Mine allerstørste inspirationskilder på vejen igennem det gode hverdagsliv.

De er så forskellige men så tydeligt gjort at det samme råstof; kærlige, opmærksomme, reflekterende, modige og ægte, det er ikke svært at beundre og være stolt. Jeg er et heldigt menneske, en heldig mor. Det mærker og tænker jeg på hver eneste dag og kan mærke hvordan jeg ranker mig, når jeg ser dem, hører dem, sammen og hver for sig.

Også når de ikke er her fylder de rummene, små spor er efterladt og indre billeder af hyggelige og nære timer for os her i lejligheden står skarpe. Jeg mærker det ekstra tydeligt i en stille morgenstund, som den i dag, hvor alt er roligt og ingen forventer eller kræver andet end ingenting.

 

Nyd onsdagen derude…

 

 

Comments

 1. says

  Dejligt med sådan en morgen. Morgener burde altid være stille, rolige og med tid til eftertanke :-)
  God resten af dagen også.

  vh/Karen

 2. says

  En dejlig måde at starte dagen på – og godt du kan lukke husmorøjnene ( næsten lukke ) ;0)

  Rigtig dejlig onsdag til dig

  Marianne

 3. diana rose says

  Også god dag til dig, kære Anne.
  Fornuftigt at lukke øjnene for det praktiske en gang imellem – jeg gør ligeså selvom køkkenet sejler fordi opvaskeren er gået, og resterne af forgårsdagens besøg af forhenværende kolleger lader sig ikke fornægte.
  Og dag vil jeg hygge med min gamle far på 86 – han kommer til rerster af ris og gryderet.
  Gode knus til dig og dine skønne piger fra Diana

 4. says

  Stille morgen er balsam for sjælen – og pyt med de lidt længere dage, det kan give – ihvertefald nogle gange :-) Husmor-genet – ja det kan være svært at slukke for – men når det sker, kan der opstå magi, fordi de kreative ideer får lov at flyde mere frit. Håber du har nydt din dag – og snart lander med ben under eller på eget bord igen:-)

 5. says

  Også god onsdag til dig. Iflg. mine erfaringer går beskidte gulve ingen steder. Men øjeblikke, hvor man kan få overblik og være glad for det, man har, kan godt forpasses. Godt, du ikke røg i den fælde!

 6. Sidsel says

  Du er heldig. 3 smukke, kloge, varme piger. Skabt i dig og af dig. Det skal da nydes. Spring nullermænd over. Det har jeg lært. At tanke
  mig selv op først, og så de ‘sure’ pligter bagefter. Altså omvendt rækkefølge. Nyde og så yde:-)) hvis du forstår.

 7. ingridk says

  stille morgener før barna våknet, ja, det var som å få en ekstra dag for meg selv
  :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>