For hjerte og sjæl, Lidt af hvert

DOVEN FORMIDDAG…

03/08/2010

Feriedagene er brugt lige om lidt, torsdag morgen må jeg ud i verden igen, det er okay, ferien har været god og lang, og jeg er klar til at møde “virkeligheden” igen.

Men indtil jeg skal det, der vil jeg dovne og nyde, lade timerne gå med mindst muligt, eller i alle tilfælde kun med ting, som er 100 % lystbetonede, og denne formiddag bliver det gjort i nattøj og med højt hår og krøllet hud.

Jeg strikker og pludrer i telefon, jeg kysser mine børn og krammer min hund, spiser små drivhuslune kirsebærtomater og bladrer i et magasin med fristende opskrifter…

Jeg hænger ud på nettet, finder dejlige sange på You Tube og læser op på blogs, som er så fulde af sommerglæde og ferieliv, jeg sidder og føler mig som den allerheldigste og er vel egentlig uden overdrivelse lykkelig og hel.

Skulle der ekstra sovs på tilfredsheden, så kunne det lige ha’ været vidunderligt med den soveværelsesudsigt, som vi havde i sidste uge, den var underbar.

Men pyt – min egen udsigt er heller ikke så ringe endda og vand har jeg også indenfor rækkevidde – så jeg lever med at undvære det lige i fodenden.

Og imens jeg gør det, så nynner jeg stille med på Söndag i sengen.

Stille og doven formiddag…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Anita 03/08/2010 at 12:28

  Uhh, et lækkert stykke musik. Det er kakao til øregangen, er det, så tak for linket 🙂

  Og selvfølgelig… rigtig hjertelig velkommen hjem. Det ser ud til at have været noget nær et paradis, I har beboet. Lige sådan et sted, hvor krop og sjæl smelter sammen og bliver så blødt som smør…

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:29

   Bo Kaspers Orkester er godt for os, der har hang til sødt og blødt 🙂

 • Reply Helma 03/08/2010 at 12:35

  Det er virkelig skønne billeder fra Sverige …. Og fordi man længes – og fordi man først skal til torpet ved Lysekil i oktober – er en sviptur til Göteborg planlagt til imorgen.

  Vi har 5 minutter på cykel til færgen … sejle sejle sejle … gå lidt … kolla ut “Svenssons i Lammhult” – Designtorget – Strikk – Muji – Trätoffelfabriken i Haga (med lædervarer, Duckfeet, Knulp og andet godt) osv.

  Det bliver så himlagott 🙂

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:30

   Ha’ en helt vidunderlig dag, Helma, Göteborg er også en skøn plet på det svenske landkort…

 • Reply Kim 03/08/2010 at 18:16

  Det er bare så dejligt at få en sådan formiddag hvor man kan sidde og bare vaere. Der er plads til alt, uden stress. Nyd dine fridager, og husk at gemme oplevelsen i hjertet til en grå dag i efteråret…

  • Reply Anne 03/08/2010 at 19:31

   Jeg samler og gemmer alt hvad jeg kan, Kim, for jeg ved, at der bliver mange travle dage, hvor man længes efter tid og ro…

 • Reply Kea Bruhn 04/08/2010 at 09:26

  Har lige fået en dejlig kinddans med datteren på 10 til Bo Kaspers dejlige sang. Også selvom hun startede med at syntes det var PINLIGT. Med lidt tvang og overtalelse blev det til en lille stjernestund på en onsdag. Tak for det…

  • Reply Anne 04/08/2010 at 19:33

   Velbekomme, Kea 🙂
   De skal ind imellem tvinges til at være tætte, de halvstore unger, det er godt for både dem og os…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.