FREDAGSFRYD…


Dagen byder på både job og spas. På alvorlige samtaler og så de løsslupne og tossede af slagsen.
Der venter familiearbejde og bagefter den garanteret skønneste julefrokost med alle mine skønne kolleger.

En af dem har besluttet sig for at tilbyde os at holde festen i hendes hjem, det vil gøre en forskel tror jeg, for mange af os hygger os allerbedst, når rammerne er forholdsvis små og intime. Vi opretter et madværksted derude, en leger køkkenchef og de andre gør, hvad der bliver sagt, måske?! Rollefordelingen behøvede vi ikke at tale ret meget om, så nu må Le Chef her se om undersåtterne arter sig eller om vi ender op med en helt anden menu, end den jeg har planlagt.

Jeg glæder mig rigtigt meget, jeg er så heldig at dele mit arbejdsliv med en herlig hjertevarm og livlig flok…

EFter fest og en lille nattesøvn venter nye gode oplevelser, julemarked hos Linked Ink, vi er pakket og klar, ikke en eneste lille dims kan nåes at fabrikeres inden dørene åbnes i morgen kl 10. Men det er vist heller ikke livet om at gøre, der er blevet produceret til mange poser og for alle pengepunge.
Jeg er spændt på, om der mon dukker nogen op, som jeg kender herfra? Giv jer endelig til kende, det vil være en glæde for mig at få lov at hilse på jer i levende live.

Nyd fredag, god fest til jer, der skal den slags, og god fredelig aften til jer, der vil samle på sofa og stillesidning.
Og lad os håbe, at lige meget hvad der skal foregå, at det så bliver med lidt mere festlige udtryk, end disse tre islandske ungmøer præsenterer her.
Jeg fotograferede det gamle billede igennem en butiksrude i Reykjavik og hver gang jeg kommer forbi det i mit fotobibliotek, så er jeg flad af grin.

Også nu –
og det er da en festlig start op en dejlig fredag…

Comments

  • says

   Mon ikke der dukker et par billeder op her på bloggen, Britt?
   Hvis der bliver mulighed for at gå rundt og tage lidt gode stemningsbilleder, så skal jeg selvfølgelig prøve at få det gjort…

  • says

   Ja der er jo et stykke vej, Solveig, men du skulle være så hjertelig velkommen.
   Også god weekend til dig…

 1. says

  Lyder som en rigtig dejlig fredag…Og en spændende weekend!!

  Min begejstring over jeres julemarked løb så meget af med mig, at det først var da jeg var ved at planlægge HVEM der kunne tænkes at nyde markedet sammen med mig OG agere chauffør at det pludselig slog mig; Julefokost lørdag aften. Min krop er desværre af en sådan beskaffenhed at længere køreture kræver chauffør. Og julefrokoster (og deslige) kræver fokus på kun det.

  ØV – nu var jeg bare lige så opsat. Til at se alle jeres lækre sager. Og hilse på dig Anne :-) :-) Håber vi får masser af billeder at se!?

  • says

   Ærgerligt, Anne-Mette, men det er jo vigtigt at bruge sine kræfter der, hvor det er nødvendigt.
   At love billeder vil jeg ikke, men jeg vil love, at jeg vil forsøge at få taget nogen, det kan være svært at nå det hele.
   På Instagram kommer der helt sikkert nogen, måske du kan kigge med der…

 2. says

  For en deilig helg! Nyt den i fulle drag, og pust også litt innimellom. Her skal kokes lutefisk til femten gode venner, det er heller ikke så dumt.

  • says

   Det lyder også hyggeligt med venner til lutefisk, Tora, hyg jer med det.
   Og puste – det skal jeg nok, det kommer helt af sig selv, for kroppen siger stop og hold op :-)

 3. Jeanette hegaard says

  Rigtig god julefrokost Anne og Åhr mand, hvor ville jeg bare gerne have haft muligheden for at kunne besøge dig og det julemarked!

 4. Lene Henriksen says

  Hej Anne! Jeg har også nogle skønne kolleger – pædagoger i Mariehønen i Holstebro. Vi tager til Silkeborg mindst en gang om året for at hygge, shoppe og opleve det skønne lørdagsmarked. Er så heldig at det er i morgen vi skal afsted, og jeg er sikker på, jeg kan lokke nogen med ind til julemarked :-) Håber vi ses i morgen! Lene

  • says

   Hvor skønt, Lene!
   Både med gode kolleger, den slags er guld værd, og så også en tur til Silkeborg.
   Vi ses da…

   • Lene Henriksen says

    Så er jeg hjemme igen efter en dejlig lang dag i skønne Silkeborg. Var også inde og kigge jeres fine julemarked – sikke mange sjove og finurlige ting ???? Så dig desværre ikke Anne? Var der ca. kl. 15.30… Vi må forsøge igen en anden gang ????Lene

    • Lene Henriksen says

     Ved ikke lige hvad alle de spørgsmålstegn skal gøre godt for :-) skulle være smiley’er 😉

 5. says

  Jeg håber bestemt, din aften bliver noget mere fornøjelelig end de tre små ser ud til at have.
  Og rigtig god fornøjelse med markedet, det lyder vildt sjovt. Jeg drømmer om, at stå på marked en dag, måske næste jul, hvem ved :)

  God weekend i hvert fald.

  • says

   Aftenen i går var virkelig vidunderlig, Rikkeprikke, jeg er del af en herlig bande.
   Og dagen i dag bliver også dejlig, det ved jeg bare.

   Og ja, måske en dag…

 6. says

  Det er noget af en udsigt til en weekend af de herligste. En, som man glæder sig til, som et lille barn. Rigtig god fornøjelse. :-) Desværre huserer jeg ikke ligeså nærheden, så jeg må undvære dine spændende ting på julemarkedet.

  • says

   Det bliver en weekend, som vil kunne mærkes længe, på flere måder, Katrine :-)

   Mon ikke at der er spændende juleting at tage til i nærheden af dig…

 7. says

  Øv altså jeg ville elsker dit julemarked, men desværre har jeg ingen bil i weekenden. Hyg jer jeg regner med at se et par billeder her og på Instagram.
  Hjemmehosfest er bare det bedste, det stemmer jeg også for. God fornøjelse med luftning af danseben fru køkkenchef.

  • says

   Jeg tager mit kamera med og så må vi se, hvad der sker, Helle, du ved hvordan tingene nogen gange bare sker uden at kameraet kommer op af tasken.

   Og hjemmefesten var SÅ skøn, jeg er sikker på, at det bliver samme koncept næste år…

 8. Dorthe H says

  Synes pigen i midten er for skøn :-) Sikke et udtryk, ha ha. Ha’ en rigtig god weekend. Desværre for langt til dit julemarked, og skal desuden til 40 års jubilæum (imponerende).
  Knus Dorthe

  • says

   Jeg elsker hendes udtryk og tænker samtidig “Godt jeg ikke er hendes mor, hun er skrap hende der!”

   God fornøjelse med jubilæumsfest, og ja, 40 år, vildt…

 9. says

  Jeg holder også meget af den årlige julefrokost med kolleagerne, det tilbagevendene problem er dog maden, for skal det være det sild og grønlangkål, eller en mere varm julemenu eller det utraditionelle. Selv er jeg mest til det utraditionelle, i år er jeg heldigvis i madudvalget, så mon ikke vi springer over silden. Håber du får en forrygende weekend, gad godt at jeg kunne nå til julemarked, måske der bliver et hul i programmet.

  • says

   Jeg elsker sild, Gitte, så det ville ha’ været okay med mig. Jeg havde dog helt frie hænder til menuen og valgte noget andet, noget som jeg var sikker på, at de ikke ville få andre steder i løbet af julemåneden…

 10. says

  Herligt billede at starte en festlig weekend på (og så kan man da lige ane fotografens løftede arme…..).

  • says

   De er forrygende de 3 ungmøer her, Eva, jeg er så ked af at butikken havde lukket, da jeg gik forbi, måske kan jeg sende Frida derhen og købe det gamle billede for mig…

 11. Lisbeth Vissing says

  Lyder som en dejlig weekend.
  Åh jeg ville så gerne være kommet forbi dig på lørdag.
  MEN jeg er nedlagt af en diskusprolaps i nakken, mange smerter og en lammet højre arm.
  Det var ikke lige det jeg troede jeg havde i udsigt i tirsdags, men tingene kan hurtigt ændre sig.
  Jeg prøver nu at have tålmodighed, det er ikke nemt for en som mig, som ellers altid er i gang med et eller andet i hænderne.
  Knus fra mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>