Familieliv, Ferie, For hjerte og sjæl, Hjemme

SØNDAGSSYSLER LIGE EFTER MIT HJERTE…

29/07/2012

 

Alle andre end jeg sover.

Børn, hund, kat og have. Alle trækker vejret tungt og ingen har brug for min assistance til noget som helst.

Det nyder jeg  –

stilheden, roen, tiden og muligheden for bare at være, at læse, at bage, at sysler og flyde…

 

I en stor og ret så uorganiseret pærevælling får jeg bagt grydebrød og kanelsnurra, vasket lidt op, læst nogle sider i ugens bog, drukket te, tjekket nyheder og blogs, lagt lidt vasketøj sammen, stirret ud i luften, drømt om smuttur til yndlingslandet, foldet en trane eller syv til en uro, skrevet en sms og kigget lidt på det bjerg af en udtømning af 3 kæmpestore amerikanerkufferter på gulvet ovenpå.

Jeg lytter til regnen på taget på veranden og på den smukke solsort, der sørger for underlægningsmusik til mine gøremål.

Jan Johansson spiller stiller i stuerne, her er trygt og rart og godt at være, lige her hos os for os.

 

Jeg behøver ikke at lave en døjt andet end lige præcis det, som jeg lyster og gider, og det gør jeg så.

I mit tempo og med varmt hjerte og saligt smil.

 

Sådan en søndag morgen elsker jeg  –

den er lige efter mit hjerte, der banker for alt det, der giver ro og mening for mig og mine…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Tora 29/07/2012 at 10:01

  Sover de så alle i din seng? Det høres ut som en deilig morgen, og jeg ser for meg at det Anneske hus nå er helt i vater. Her er det datteren som er først oppe og får nyte å ha huset for seg selv om morgenen. Jeg misunner dere det! Tror kanskje jeg skal la meg inspirere til bakst, eller i hvert fall til å ta noen av de gode cornettiene ut av fryseren og se om jeg kan få fart på dem selv etter at de har vært fryst. Og en bok. I godstolen ved siden av de danske pelargoniene. Slett ikke dumt. God søndag!

  • Reply Tora 29/07/2012 at 10:02

   Har du forresten bretteoppskrift til de fine fuglene dine? Det kunne faktisk passe på en søndag som denne, der sola ikke riktig får bestemt seg..

   • Reply Tora 29/07/2012 at 11:52

    Ah, det var jo bare å søke på “trane papir”, og det klarte jeg jo selv..

    • Reply Anne 31/07/2012 at 10:45

     Flot Tora 😉

 • Reply Margrethe 29/07/2012 at 10:54

  Du beskriver det så smukt, Anne. Genkender og glædes ved dine ord. Sagde Karen Blixen ikke, at kvinden er VÆREN? Noget kunne tyde på, at vi ihvertfald er et par stykker. Fortsat god søndag til dig og resten af huset.

  • Reply Anne 31/07/2012 at 10:46

   Væren er det bedste imellem travle dage, Margrethe, det sætter jeg stor pris på, jeg har været længe om at opdage det men nu kan jeg slet ikke få nok…

 • Reply Anette Andersen 29/07/2012 at 10:59

  Lyder som en pragtfuld søndag……………. Du er ret skrap til at folde de flotte traner 🙂 Ønsker mig store papirsstjerner i mine vinduer til jul. Lavede du ikke stjerner sidste år til jul?

  • Reply Anne 31/07/2012 at 10:46

   Jeg har flette RIGTIGT mange store store stjerner, Anette, du må i gang når efteråret kommer og haven ikke længere behøver så meget opmærksomhed…

 • Reply Fríða 29/07/2012 at 11:44

  aaahhh, sikke en lækker morgenstund! jeg har også været tidligt oppe, de andre sover stadig. har set OL håndbold, hvor Island lige har slået Argentina med 26-20, godt gået! nu er der frisk kaffe og et strikketöj der skal have min opmærksomhed.
  kh.fra Island
  Frida

  • Reply Anne 31/07/2012 at 10:47

   Jeg elsker at nusse rundt, mens de andre stadig sover, Frida, jeg passer på med ikke at larme for meget, jeg skulle jo nødigt vække dem 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.